Şimdi Ara

Klasik gitardan akustik gitara geçiş

Bu Konudaki Kullanıcılar: jiraruto
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gitar öğrenmeye klasik gitar ile başladım(maddiyattan dolayı) ama gitar öğrenmeyi istememdeki asıl sebep akustik gitar çalmak. Yaklaşık 3 aydır ders alıyorum gitarda ama ne zaman geçmem gerektiğini bilmiyorum. Sizce şu an bile geçsem uygun mu ?
    Seviye olarak amatör olarak şarkı çalabiliyorum zor olmamak kaydıyla.

• İlla sırasıyla-belli bir zamandan sonra geçilecek diye bir şey yok ki.İstediğin zaman geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Momoa -- 2 Ağustos 2018; 6:38:45 >
  • Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasik gitar çalmanın maddiyatla pek ilgisi yok, başlangıç için belki olabilir de, ben de ham klasik gitar ruimando ispanyol hem elektro akustik takamine gitar var, klasik gitarı çok seviyorum akustiği ellemiyorum bile, telleri sert geliyor klasikte yaptığım hareketleri yapamıyorum, tırnaklarım eriyor
  • Alper_fingerstyle A kullanıcısına yanıt
    Benim çalmam maddiyatla alakalı herkes için yazmadım zaten. Klasik gitar daha ucuz olduğu için zamanında gitarı öğrenmek için onu almıştım ama asıl çalmak istediğim akustik.

Klasik gitar sevenler tabiki olabilir

• şarkı söyleyeceksen akustiği al ama ben melodi de çalacağım diyorsan klasikte biraz daha gelişebilirsin. Ben elektro klasik alacaktım dolar patlayınca frene bastım.
  • Alper_fingerstyle A kullanıcısına yanıt
    Benim de aklımda olan elektro akustik aslında

Akustik ile Elektro Akustik arasında çok fiyat farkı oluyor mu ?
    Internette uygun fiyata elektro akustik görmüştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lesfleursdumal -- 3 Ağustos 2018; 12:18:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    elektro gitarda manyetik seçimi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • akustiğe istediğin heran geçebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.