Şimdi Ara

Klasik görünümlü scooter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şehir içinde kullanmak için uygun fiyatlı bir scooter almayı düşünüyorum. klasik görünümlü modelleri çok beğendim. asya motor nostalji serisi ve mondial'in zn serisi hariç klasik görünümlü motor göremedim. tavsiye edebileceğiniz modeller var mıdır?

• nostalji ve 125zn tipinde pek motor yok bi honda shadow srx 50 ler var ama bulunurmu bilemem :) onun dışında vespa tipinde istiyosan 1. vespa :D sonra lml star , motoran vento , motoran karry , kymco like 125, like 200 , sym fiddle 2 vs. baya çeşit var.
  • Vespa ..
  • uzun zamandır ben de aynı arayış içerisindeyim fakat arkadaşın dediği çok alternatif yok maalesef.
    like ve fiddle tercih edilebilir.
    lml star 125 otomatik 6000 lira. bu kadar vermek yazık olur kanaatindeyim
    tgb bellavita dist. görüştüm dünyadan bi haberler ışıldar otomotiv diye bi kuruluş getirmiyoruz tgb dediler
    yamaha filano diye bi model üretmiş 2013 yazında avrupa da satışa çıkacakmış ama yamaha tr ile de görüştüm eylül de gelir muhtemelen dediler ki bu alet de çok şirin enjeksiyonlu -lx vespa benzeri- ve uzakdoğu fiyatı 2200 dolar. tr de plaka ruhsat dahil 5000 bulmaz düşüncesindeyim
    ben iki bin liralık motor hayatta almam onun için diğerlerini eliyorum direkt
    onun haricinde bileniniz duyanınız varsa bana da yardımcı olun lütfen yoksa like alacağım

edit vespa lara çıkamıyorum maalesef gönlüm ondan yana olsa da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi id850520 -- 11 Mayıs 2013; 0:00:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.