Şimdi Ara

Klasik TR Ve Nerf yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen 6.2 yama notlarına baktım Soraka gelen devasa nerfi gören yok oyun başşındaki 120 basan can 70'emi ne indirildi q fullesen adc'ni koruyamaycak w'fullesen can çekemeyeceksin bu tarz nerf ler gelmişken bile rengara gelen Minicik bi nerfte bütün Tr ayağa kalkmış yorumlara baktım kahkalardayım hala rengar öldü rip rengar gg rengar tarzı yorumlar gördüm benle birlikte 2-3 soraka yorumu var bu adamlar sırf ünlü diye niye bu kadar düşünüyorlar cidden anlamıyorum Sejuani,nidalee,soraka,"VLADAMİR"'e gelen nerf'ün hakkı hesabı yokken şu ünlem menzzilinin arttırılması neden insanları bu kadar korkuttu anlamadım tekleyen rengar her yerden tekler tamam biraz gereksiz bir konu ama forum'a içimi dökmek istedim cidden

Yama notlarına pek girmediği için genele açtım

• Cevap basit, rengar oynanan hero soraka pek fazla oynanmayan hero

Zengin fakir hesabı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısınız yama notlarında okuduğunuz yorum yama notlarına girmiyor

bu arada 6.2 yama notu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 24 Ocak 2016; 1:50:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aoe-Bulletz

Cevap basit, rengar oynanan hero soraka pek fazla oynanmayan hero

Zengin fakir hesabı

Geçen dediler soraka 450 noob bende rengo var zzenginim dedi adama kafa atasım geldi herhalde neye göre çıktığını bilmiyorlar
  • 6.2 dediğin PBE galiba. Soraka düzenlemeleri iptal edildi.
  • 6.2 Yama notlarını gördümde eğer iptal edildiyse çok mutlu ourum soraka main olarak
  • Rengar nerf'ü hangi amaçla atılmış anlamadım. Yani bu rengar'ın op olduğu gerçeğini kapatacak sus payı gibi bir şey mi şimdi? Komiksin riot games, açıklamaları da şu olur büyük ihtimalle: '' efendim early game orman temizleme hızını dengeleyip karşı oyun potansiyeli blablaba.''

Neyse rengara rework gelene kadar banlamaya devam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon Tr ne ise yarıyor ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hei.

Rengar nerf'ü hangi amaçla atılmış anlamadım. Yani bu rengar'ın op olduğu gerçeğini kapatacak sus payı gibi bir şey mi şimdi? Komiksin riot games, açıklamaları da şu olur büyük ihtimalle: '' efendim early game orman temizleme hızını dengeleyip karşı oyun potansiyeli blablaba.''

Tabikide doğrusun adama ne kadar nerf getirdiler hala 1600 kritik 0.05 saniyede. -_-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hei.

Rengar nerf'ü hangi amaçla atılmış anlamadım. Yani bu rengar'ın op olduğu gerçeğini kapatacak sus payı gibi bir şey mi şimdi? Komiksin riot games, açıklamaları da şu olur büyük ihtimalle: '' efendim early game orman temizleme hızını dengeleyip karşı oyun potansiyeli blablaba.''

Dostum bu yamaları yapan riotçulardan biri kendi facebook sayfasında bir oyuncunun sorusuna cevap verdi soruda şuydu.

Rengar'a bu nerf yeterlimi sizce ? Tarzı birşeydi

Riotcunun verdiği cevap en büyük utancımız rengarın şuanda bu halde oyunda bulunması oldu.Yapıcak birşeyleri yok.
  • O değilde bundan aylar önce Rengar nerf yediğinde herkes Rengar'a kedi diyordu.Şimdide herkes ağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LargeBoss

6.2 Yama notlarını gördümde eğer iptal edildiyse çok mutlu ourum soraka main olarak

soraka main nedir zevk alıyon mu ?
  • İngilizcem pek iyi olmadığı için anlayamadım ama millet nerf yerine buff geldiğini söylüyor eğer öyle bişey varsa riota söylenecek bişey kalmamış demektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zirve011 kullanıcısına yanıt
    Benim eloda alan yok banlayan yok kafan rahat oyun başında 120 can basıncada yürüyen base ddiyorlar :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.