Şimdi Ara

Klasik TTNET sorunları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerden başlasımki yarınki büyük kapışma öncesi biraz deşarj olmak için yazıyorum...olaya gelirsek...

3 - 4 ay önce 2 yıllık tahaddütüm bitti...bende yeniden uygun fiyata yapmak için ttnet merkeze gittim..( erenköy ) oraya gittiğimde ögrendimki yaşadığım apartmana fiber gelmiş...ve su an fiber geçiş aşamasındaymışız...aslında ben bunu pek umursamadım çunkü bunun cakma fiber oldugunu biliyorum...kapıma kadar kablo cekmedikleri ortada zaten adsl dende memnundum...speedteste 8 9 ping bana yetiyorda artıyor...hız 8 mb olsa ne yazar 20 olsa ne yazar...ne olduysa baya konustuk iptale gittik geldik fibere gectik...evdeki modemde yeni oldugu için hızı rahat kaldırdı ( ama fiber destekli degil )....ayda 49 liraya 2 yıl tahaddüt yaptım...kafamı kurcalayan tek sey yazlık evimin orda fiber olmamasıydı...bunuda özellikle sordum geçişte bi sorun olurmu diye dediler olmaz...aradan 2 ay gecti...yazlıga gecerken tasıma için gittik...ordaki bayan baya bişeyler yaptı aslında yapamadı...benim net i fiber iken yazlıga tasıyamıcamı sistemden hata verdigini soyledi...tahaddüt mü iptal ettiler...o sekilde gecirdiler...dedim eyw 2 ay gecircekler artık yazlıkta oldugum surede...ilk ay 122 lira gibi bi fatura geldi sonra bunu 86 ya dusurduler...aradaki farkta tahaddut un bozulması...bu ayda 68 lira geldi...su an kıslık evdeyim net i tasıtalı bi hafta filan oldu...ancak net i ailem tasıttı onlarda pek cakmıyor olayı bende bu konuyu soylemeyı unuttum..neyse tahaddut yenıden yapılması lazım...iptal eden bayan iptale gidip konusun demişti...ben iş güc oldugundan ugrasamadım hafta içi şimdi bi müsteri hizmetlerini aradım...telefondaki bayanın dediği şey aynen su...

varolan kampanyanızı bozmadan sıkıntısız bi şekilde hat tasıyabilirsiniz...kısacası fiber varken normal adsl olan yere gecmede bi sıkıntı olmamalı...tahaddüt aynı tarife üstünden devam eder...

şimdi tecrübeli donanımhaber kullanıcıları ttnet in benden carptıgı

86 - 49 = 37

68 - 49 = 19

19 + 37 = 56

lirayı nasıl geri alabilirim yada alabilirmiyim ? bu konuda madureyetim oldugu acık...en azından her müsteri hizmetlerini aradıgımızda müsteri memnuniyeti diye devam eden kayıt olayı boşa olmasa gerek...tek sıkıntı iptal sırasında yasananlar kayıt edilmedi halıyle ama zaten tahaddutum var yazlıga geciyorum madem bu var nıye iptal olsun salakmıyım net i iptal edip fazla para veriyim bide onlar tahaddüt bozulduktan sonra bana para yansıtmadılar bu garip durumda zaten belli eder diye dusunuyorum durumumu...

yarın saglam kapısmaya gidiyorum erenköye yorumlarınızı esirgemeyin...

DipNot : Bu arada online işlem merkezinede giremiyorum net tasındıgından beri...tek sifreden filan giriyorum ama oraya girince hep aynı yere atıyor beni..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F_u_R_K_a_N -- 10 Ekim 2014; 21:35:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 ve Ttnet bağlantı sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.