Bende hep ön yargılı bakardım şuan Suç ve Ceza'yı okuyorum.Okuduğum ilk klasik kitap gayet akıcı ve mükemmel bir kitap bence.
quote:
Orijinalden alıntı: BrokenGoblet
quote:
Orijinalden alıntı: ÇÖL KARTALI
alıntı yapın lütfen cevaplarınızı
Bende hep ön yargılı bakardım şuan Suç ve Ceza'yı okuyorum.Okuduğum ilk klasik kitap gayet akıcı ve mükemmel bir kitap bence.
bende sefilleri okudum hocam o yüzden sordum .son derece mükemmeldi
quote:
Hiçbir kitabın zaman kaybı olduğunu düşünmüyorum. Hele hele klasiklerin hiç. Bunlara burun kıvırıp, gidip ticari kitaplar okuyan insanlar sadece modaya uyuyorlar. Klasik ise, kelime anlamıyla "her zaman geçerli olan" demek. Örneğin üstte de yazılan Suç ve Ceza'da, Dostoyevski'nin size anlatacağı insan psikolojisini, dünyanın her yerinde geçerli olan o ilkelliği, başka nereden öğrenebilirsiniz? Yaşayarak belki, o da bazılarımız.
quote:
Çok saçma bir düşünce şekli değil mi ne demek zaman kaybı yav bence tam tersi. Boşuna mı klasik diyorlar. Hayırdır biriyle bu konuda söz düellosuna mı girdin nedir olay?
quote:
bazıları olabilir
hangisi diye sormayın bilemiycem
quote:
Okuduğun kitaba ve ilgi alanlarına göre değişir.Her okuyucunun beğendiği ve beğenmediği klasikler vardır.Mesela ben,herkesin bayıldığı Suç ve Ceza'yı sıkılarak okudum.