Şimdi Ara

Klasör.exe ve recycler virüsü delirecemm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Silsen geri geliyor antivirüs programları siliyor ama bir süre sonra yine geri geliyor nasıl kurtulacam hdd ye de bulastı hddyi evdeki pc ye takarsam pc yede geçecek ama içinde tonla video var bunları nasıl pc me atacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir Linux dağıtımını indirip usb belleğe ya da Dvd'ye yazdırıp sistemi oradan başlatın. Linux'ta virüs çalışmayacağından virüslü hddyi sisteme bağlayıp videolarınızı kurtarın. Önerdiğim dağıtım LinuxMint.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xasasasx

Silsen geri geliyor antivirüs programları siliyor ama bir süre sonra yine geri geliyor nasıl kurtulacam hdd ye de bulastı hddyi evdeki pc ye takarsam pc yede geçecek ama içinde tonla video var bunları nasıl pc me atacam

Sistem geri yükleme yapın.olmadi ag destekli guvenli modda açip malwarebyts anti malware ve emsisoft emergency set kurup tarayn. Bunlar tekrar gelmelerini engeller. Combofix kimi zaman sakat oluyor. O yuzden önermedim, bulasma hic.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eset bunları iyi temizliyor ayrıca @merhaba50 arkadaşın dediği gibi Live OS da işe yarar.
  • Kaspersky Rescue Disk deneyebilirsin. İsoyu cd ye yaz ve açılışta boot edip tarat.
    Link:http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable/kav_rescue_10.iso
    Kullanımı:https://www.technopat.net/sosyal/konu/kaspersky-rescue-disk-10-kullanımı-resimli-anlatım.6080

Edit: bunun yaptığı windowsu başlatmadan taramak böylece virüsler önbelleğe yüklenmeden onları yakalıyor. zaten kendisi de Linux tabanlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almeidasametlilerciyiz -- 7 Haziran 2015; 15:30:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.