WinXp Home kullanıyorum.Şu sıralar klasör Seçenekleri Araçlar menüsünden kayboldu.Yardımdan Klasör seçenekleri diye arattım,girmek istedim ama bu sefer de "Bilgisayarınızı etkileyen kısıtlamalar nedeniyle işlem iptal edildi " diyor. Kaspersky Antiviruz 7.0 kurdum.Ondan olabilir mi? Ne yapmam Lazım? Şimdiden Teşekkürler.
http://rapidshare.com/files/31762680/klasoracma1.reg.html bu dosyayı indirin açın ve çıkan soruya evet diyin..
olmadı sayın dejaay.Hala Klasör seçeneklerne ulaşamıyorum.Amacım gizli dosyalarımı görebilmek aslında.Bunun başka bir yolu varsa o da olur.Gizli dosyalarımı görünebilir yapayım yeter.Tabi sonra da tekrar gizli yapmam lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: ebse
olmadı sayın dejaay.Hala Klasör seçeneklerne ulaşamıyorum.Amacım gizli dosyalarımı görebilmek aslında.Bunun başka bir yolu varsa o da olur.Gizli dosyalarımı görünebilir yapayım yeter.Tabi sonra da tekrar gizli yapmam lazım.
Dostum bir de bunu dene:
Başlat - Çalıştır - Regedit Şu Dizine Git; HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Advenced Anahtarına gel ve sağ tarafta ; "Hidden" , "ShowSuperHidden" ve "SuperHidden" DWORD larının değerlerini 1 yap. Eğer ShowSuperHidden veya SuperHidden yoksa Sap tarafta boşluğa Sağ Tıkla, Yeni - Dword Değeri de.
Hangisi yoksa (ShowSuperHidden, SuperHidden) onun adını ver ve değerlerini 1 yapıp, oturumu yeniden başlat
Teşekkürler.Şimdi oldu.Sorunum halloldu.Klasör Seçenekleri nasıl tekrar çıkar?Buna da bir çözüm bulursanzı memnun olurum.Kolay gelsin.
Çalıştır"a gpedit.msc yazarak "Grup İlkesi" aracını açabilirsiniz. Burada; Kullanıcı yapılandırması \ Yönetim Şablonları \ Windows Bileşenleri \ Windows Gezgini kısmında "Klasör seçenekleri öğesini Araçlar menusunden kaldırır" sekmesinden düzeltebilrisiniz ?
quote:
Orjinalden alıntı: ebse
Teşekkürler.Şimdi oldu.Sorunum halloldu.Klasör Seçenekleri nasıl tekrar çıkar?Buna da bir çözüm bulursanzı memnun olurum.Kolay gelsin.
Çok şey istiyorsun ama..
Çalıştır penceresine gpedit.msc komutunu yazın ve tamam tuşuna basın. Karşınıza gelen pencerede şu ayarları yapın. Kullanıcı yapılandırması --> Yönetim Şablonları-->Windows Bileşenleri-->Windows gezgini bu adımları gerçekleştirdikten sonra hemen pencerenin sağ tarafında Klasör seçenekleri öğesini araçlar mönüsünden kaldırır seçeneği gelecek Klasör seçeneklerini araçlar mönüsünden kaldırır seçeneğine çift tıkladığınızda, devre dışı butonunu seçip tamam dedikten sonra klasör seçeneklerinin yerine geldiğini göreceksiniz..