Bildirim
klasör seçenekleri gitti..
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
administrater yetkilerini almaya dene belki o zaman gelebilir... -
Belgelerime girdiğin zaman içerisinde bir belgelerim daha çıkıyor mu ? -
belgelerimin içinde başka belgelerim çıkmıyor. -
arkadaşlar nasıl çözebileceğimi bilen yok mu..?? -
Son Günlerde bilgisayarına hafıza kartı vs. birşeyler taktınmı. Genelde hafıza kartlarının içinde UserData.exe klasör gibi görünüyor fakat .exe dosyası. Bu dosyaya tıkladıysan formatla. Biz çaresini bulamadık. -
valla kardeş o arkadaşın dediği gibi bellek taktığında giren iğrenç bi virus.her klasorun içine kendini copy ediyor.aynı klasörden bir tane daha oluyor.tıkladığında belgelerim açılıyor 44,4 kb lik bi exe dosyası. -
kendini kopyalayan virüslere bi çözüm bulmuştum onu dene.ben bu yöntemle sildim.
Boş bi klasör oluştur ve bu klasöre virüsün ismini ver exe uzantısı ile birlikte.sapıtıyo ve ana virüsün ismine yaptığında silinip gidiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X