Şimdi Ara

Klasör Sıkıştırma Yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win 8.1 işletim sistemi laptopumda , Winrar veya 7.zip programlarıyla klasör sıkıştırma yapamıyorum." x.rar dosyası oluşturulamıyor" . "erisim engellendi " diyor. Laptopuma win 7 kurdum yine olmadı. Sıkıştırma yapmak istediğim klasörleri öz niteliklerini değiştirdim yine olmadı. Başka fikri olan arkadaşlar varsa lütfen yazsın. Kafayı yememek mümkün değil.

• İlk defa duydum böyle bişi. Basit bir öneri olacak ama admin olarak çalıştırmayı denedin mi?
  • Zaten yönetici hesabıyla işlem yapıyorum. Klasör içindeki 4 tane exe dosyasını tek tek sıkıştırma yapabiliyorum. Ancak bu klasörü sağ tıklayıp arşive ekle klasör.rar dosyası yap dediğimde olmuyor. İçindeki 4 dosyayla beraber bu klasörü win7 kurulu masaüstü bilgisayarımda winrar ile sıkıştırma yaptım. Ama halen benim laptop ta bu olmuyor. Yaşım 44 , 25 seneye yakın bilgisayarla uğrasıyorum böyle bir sorunla ilk kez karşılaştım. Belkide gözümden kaçan küçük bişeydir ancak çözemedim. Uzman arkadaşlar inşaallar bu işi çözer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AUSSMAN -- 18 Aralık 2014; 23:03:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dosya Sıkıştırma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.