Şimdi Ara

Klasörler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araştırdım ama bulamadım, bilgisayarım>araçlar>klasörseçenekleri>görünüm sekmesini tıkladığımda sayfa açılıyor fakat gelişmiş ayarlar listesi yok boş, gizli klasörleri açmam lazım, lakin gelişmiş ayarlar olmayınca hiçbir işlem yapamıyorum, ayrıca çöp kutusu da kayıp, sistem geri yüklemede de o kadar eski tarih yok çünki bir ara kapatmıştım, aslında başka sorunlar da var, mesela başlat menüsü de su koyvermişti ama hasbel kadar yerine getirdim galiba, neyse umarım şu klasörler işini yardımlarınızla çözüme kavuştururuz, tüm foruma ve çalışanlarına başarılar, şimdiden teşekkür ediyorum.

• sağlam bir trojan bilgisayarınızı zaptedmiş resmen. sistem dosyalarınız büyük oranda zarar görmüş öncelik olarak norton 2010 veya kaspersky ile bilgisayarınızı bir taratın bakalım neler çıkacak.
  • işin zor anladığım kadarıyla sistem dosyalarına kadar virüs kapmışsın geçmiş olsun keşke önceden önlemini alsaydın
  • Valla aslında olabilir ama zannetmiyorum, eset smart security kurulu ve güncel, bir ara internet temp dosyalarını silerken ; ''bunlar işletim sistem dosyaları silinemez'' gibi şeyler çıkana kadar user'di local settings'di ne varsa içlerini temizlemiştim sonra oldu
  • Gizli doyaları açmanın başka bir yolu yok mu yada yedekleri?
  • alttaki resimdeki gibi Grup İlkesi ekranı gelmeli. Eğer bu işlem sonucunda grup ilkesi penceresi çalışmıyorsa lütfen virüs tarama yazılımınızı çalıştırın. Daha sonra resimde görülen ağaçta ki bölgeye ulaşın ve hemen sağda işaretlenmiş olarak görülen alanı çift tıklayarak açın ve pencerede ki “Etkin” ifadesini “Yapılandırılmadı” olarak değiştirin.

Windows XP Home kullananlar için
    Başlat » Çalıştır » regedit [ENTER]
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer kısmına geldiğimizde sağ bölümde nofolderoptions isimli bir anahtar varsa üzerine çift tıklayıp düzenleme ekranında değerini “0” yapalım. Değeri görmüyorsanız sağ taraftaki alana sağ tıklayarak yeni bir “DWORD” anahtarı oluşturun ve adın “NoFolderOptions” belirleyin değerini “0” yapın.
    regedit çalışmıyorsa Tune Up Registry Cleaner yazılımının deneme sürümünü buraya tıklayarak indirin. Muhtemelen o sistem kaydını düzeltecektir. Çalıştırdıktan sonra yukarıda yazılı olan işlemleri tekrar yapın.
    Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra Klasör Seçenekleri explorer’da tekrar aktif olacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: I like

Gizli doyaları açmanın başka bir yolu yok mu yada yedekleri?
    not alıntıdır

• Arkadaşlar teşekkür ederim formatlattım, ayrıca sağol alibayraktarali.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Excel dosyaları açılmıyor :(
    11 yıl önce açıldı
    GÜVENLİ KLASÖR
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.