Şimdi Ara

Klavye Boyama Nasıl Yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu Şekilde Bir Klavyem Var Ben Bu Klavyeyi Seviyorum Birazda modifiye etmek istiyorum sanırım boyuyabilirim ama bir sorum var ben bu klavyeyi boyamak için boya alacagım ve nalbura gidecegim ordan benim maksimum 7 TL Var ne alabilirim boya olarak

Klavye Boyama Nasıl Yapabilirim

bu mesela bundan olurmu bende çok çok çok az kalmış bi kutusu var Nalbur"a gidip ne almalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-Yilmaz -- 10 Mayıs 2009; 17:57:47 >

• bence hiç kalkışma boyası tutmayabilir bence kendi haline bırak
  • abi parayı biraz daha biriktir iyi bi boya al paşa paşa boyarsın bence 7 yl ile olacak iş değil bu
  • Yapıcaksan işinin en iyisini yap derim.. Casati , Akçalı gibi adi markaları kullanma klavye üzerinde oldugu için ter ve el ile boya zamanla deforme oluyor.. :S yaparken mutlaka astar,boya,vernik,zımpara kullan derim :S yada boya değilde sticker yap ;)
  • Bence hiç boyama yazık olur klavyeye
  • ilk önce onun boyasını zımparalıcaksın sonra astar çekiceksin sonra boyuyacaksın yoksa tutmaz boyadığına bin pişman olursun.bence al carbon folyo kapla senni klavyenin aysından forumda biri kaplamış carbon folyo bi bak nasıl olmuş ona göre karar wer
  • Konuyu açan Uzaklaştırılmış zaten boşuna cevap yazmaya gerek yok fakat klavyenin boyandığını birkaç konuda gördüm boyayan gayet güzel boyuyor hiç öyle yazık falan da olmamış fosforlu boya ile boyayıp yeni alacağı klavyeden daha güzel bir klavye çıkaranlar var. tabi ki birazda el becerisii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boyanın sağlam ve kalıcı olmasını istiyosan klavye üzeri boya tutmaz sağlambi zımpara atıcaksın üstüne 1 kat astar beyaz atıp kuruduktan sonra asıl rengi atıcaksın ve hiçbi sorun olmaz.
  • BENCEDE HİÇ BOYAMA
  • folyoyla kapla boya işine girme
  • quote:

Orijinalden alıntı: bankom54

Konuyu açan Uzaklaştırılmış zaten boşuna cevap yazmaya gerek yok fakat klavyenin boyandığını birkaç konuda gördüm boyayan gayet güzel boyuyor hiç öyle yazık falan da olmamış fosforlu boya ile boyayıp yeni alacağı klavyeden daha güzel bir klavye çıkaranlar var. tabi ki birazda el becerisii

2009 konusu üy banlı o zaman niy cevap yazıyorsun
  • Bence çok gereksiz ama istiyorsan tabiki iyi bir araştırma yap derim. Yazık olmasın klavye ye :D
  • Kalvye üstüne her boya tutmuyor bunu bil.. sonra pişman olacağın bir işi çıkar yeni klavye almak zorunda kalma
  • Hiç boyama en güzeli kapla klavyeyi kırmızı ve siyah carbon fiberle
  • sticker en iyisi masrafsız ve dertsiz. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.