Bildirim
Klavye de m, n, u harfi sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sistemde klavye ayarlarına baktın mı Örneğin klavyen Q ise sistemde F veya başka bişey seciliyse olabilir... -
klavyenin içindeki flex( film) nemden kısa devre durumunda olabilir veya kopuk çatlak olabilir. -
klavye ayarlarına baktım bende bilgisayar okuyorum ama bunu anlayamadım daha bilgisayarım alınalı 1 yıl olmadı nem falan olmadı yani öyle bişe başka neyden olabilir acaba teşekkür ederim ilginiz için. -
Aynen klavyedeki flex'de problem vardır herhalde böyle bir sorun mu olur yahu... -
teşekkür ederim :( -
eğer hızlı basarsam yazıyor ama yavaş basarsam farklı harf yazıyor cidden çok ilginç -
Cidden tuhaf bir durum yani yorum getirebilsem yazayım ama yavaş bastığında oluyormuş... Ben hala hakkımı flexi'den yana kullanıyorum ama elbet kesin anlayamayız bu şekilde yanıltmayayım... -
zaten arada bi oluyor sonra geçiyor sağolun teşekkür ederim ilginiz için. -
Ne demek, yardımcı olabilseydim keşke... -
ben ayarlarla ilgili bir şeydir diye düşünmüştüm çünkü harf sırasına göre yazıyor mesela m ye basınca o satırdaki harfleri yazıyor .çömnbvc gibi yani ama flex diyorsunuz anladım demekki içinden kaynaklanıyor büyük ihtimalle -
quote:
Orijinalden alıntı: sweetgirl9284
ben ayarlarla ilgili bir şeydir diye düşünmüştüm çünkü harf sırasına göre yazıyor mesela m ye basınca o satırdaki harfleri yazıyor .çömnbvc gibi yani ama flex diyorsunuz anladım demekki içinden kaynaklanıyor büyük ihtimalle
Yalış anlamayın ben sadece fikrimi belirttim, içinden de olmayabilir yani bunu tam bilemeyiz ki... -
anladım :) teşekkür ederim :) -
Rica ederim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X