Şimdi Ara

Klavye de m, n, u harfi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benm klavyem de bazen m ,n ve U hafleri yerine başka herfler yazıyor m yerine çönbvcx falan yazıyor n yerine . yazıyor ses kapatıyor hesap mak falan açıyor bu neden oluyor acaba bilgisi olan var mı şimdiden teşekkür ederim.

• Sistemde klavye ayarlarına baktın mı Örneğin klavyen Q ise sistemde F veya başka bişey seciliyse olabilir...
  • klavyenin içindeki flex( film) nemden kısa devre durumunda olabilir veya kopuk çatlak olabilir.
  • klavye ayarlarına baktım bende bilgisayar okuyorum ama bunu anlayamadım daha bilgisayarım alınalı 1 yıl olmadı nem falan olmadı yani öyle bişe başka neyden olabilir acaba teşekkür ederim ilginiz için.
  • Aynen klavyedeki flex'de problem vardır herhalde böyle bir sorun mu olur yahu...
  • teşekkür ederim :(
  • eğer hızlı basarsam yazıyor ama yavaş basarsam farklı harf yazıyor cidden çok ilginç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cidden tuhaf bir durum yani yorum getirebilsem yazayım ama yavaş bastığında oluyormuş... Ben hala hakkımı flexi'den yana kullanıyorum ama elbet kesin anlayamayız bu şekilde yanıltmayayım...
  • zaten arada bi oluyor sonra geçiyor sağolun teşekkür ederim ilginiz için.
  • Ne demek, yardımcı olabilseydim keşke...
  • ben ayarlarla ilgili bir şeydir diye düşünmüştüm çünkü harf sırasına göre yazıyor mesela m ye basınca o satırdaki harfleri yazıyor .çömnbvc gibi yani ama flex diyorsunuz anladım demekki içinden kaynaklanıyor büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweetgirl9284

ben ayarlarla ilgili bir şeydir diye düşünmüştüm çünkü harf sırasına göre yazıyor mesela m ye basınca o satırdaki harfleri yazıyor .çömnbvc gibi yani ama flex diyorsunuz anladım demekki içinden kaynaklanıyor büyük ihtimalle

Yalış anlamayın ben sadece fikrimi belirttim, içinden de olmayabilir yani bunu tam bilemeyiz ki...
  • anladım :) teşekkür ederim :)
  • Rica ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.