Şimdi Ara

Klavye Fareyle birlikte hızlı çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Oyun oynarken hızlı şekilde hem sağ tıklayıp hem qwe tuşlarına ard arda basarsam ekranda kasılma oluyor ve bilgisayardan dıt dıt diye sesler geliyor. fareye tıklamadan sadece hızlıca qwe tuşlarına ard arda basıyorum bu sefer olmuyor. sorunu araştıra araştıra bu şekilde takıldığını buldum. yoksa ne olduğunda takıldığını anlayamamıştım. masaüstündeyken denedim orda da oluyor. sadece sağ tık da değil sol tıkta da oluyor. internette bayağı aradım ama sorun komplike olduğundan bulamadım. buna + olarak oyunda chate "AS:DA:DAS:D:AS:D" yazınca donma oluyor ama bu sadece oyunda oluyor :D oyundayken bi de orası donuyor

"e yapma o zaman" gibi mesajlar haricinde yardımcı olursanız minnettar olurum

• up
  • arkadaşlar bundan tekrar tekrar mağdur oluyorum o yüzden hortlatıyorum
  • up. ya buna bi çare arıyorum hiç bi yerde aynı soruna rastlamadım. şunu bi şekilde isimlendirebilen yok mu bare?
  • Bende de bu tarz bir sorun olmuştu. Not defterinde boş sayfa aç fareyi sürekli sağa sola oynatırken klavyede tuşlara basmayı dene. Eğer tuşlar basmazsa benimle aynı sorunu yaşıyorsun demektir. Tam olarak nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum ama yardım etmeye çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.