Şimdi Ara

klavye harf silinmesini önleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
18.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar mx3200 klavye var ama a harfi hafiften silindi gibi bunun daha fazla silinmemesi içn ne yapmalıyım? veya temin edebilrmiyim :D böyle bi şansım var mı? teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 27 Nisan 2008; 16:21:04 >

• klavyeyi şeffaf filmle sarabilirsin. hani şu et-sandviç sarmak için kullanılan filmden.
  • Tuşların üstüne tek tek şeffaf bant yapıştır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Tuşların üstüne tek tek şeffaf bant yapıştır...

105+ tuş olduğunu varsayarsak, işin baya uzun. kolay gele
  • ya biteek a harfine yapıştırırım:)
    ama şefaf bant deidğiniz şu bildiğimiz para bantı dimi
  • bant zamanla kayıp çekacaktır. altındada yapışkanını bırakır klavyen yapış yapıl olur söyleyim....
  • bırak silinsin.sen silinene kadar yerini ezberlersin heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :) Yeri ezberimde zatende görüntü bozukluğu olur o yüzden..
    @ahaotex dediğin aklıma gelmemişti evet zamanla orası yapış yapış olur... ne yapacam bilmiyorum ikinci el forumlarda mx3200 klavye tuşu mu arasam
  • Garantisi var gönder gitsin benim microsft klavyeyi ödünç veririm sana yada bence sen o seti sat sana düzgün bişey alalım
  • çok iyisin ya:) bi a harfi için klavye satın alacak kadar param yok şuan:) tam silinmedi zaten azcık bi yeri:)garantiye gönderim en iyisi...
  • benim şuan hiçbir silinti yok ne kadar sürede silinirki kardeş sen ne kadar süreden beri o klavyeyi kullanıyorsun benim 2 yıl oldu marka quake ve çokta memnunum çok az sesi var ama
  • maalesef pc ilk çıktığı dönemlerde malzeme kalitesi çok daha iyiydi. ibm 286sx-10 dönemindeki klavyeyi 7 yıl kullandım ben yine o dönemden kalma toplu ibm mouse 12 yıldır sapasaglam duruyor şimdi en pahalı ürünüde alsanız bir yıl içinde başına herşey gelebiliyor

misal razer coperhead soyuluyor komik 130ytl fiyat yazık logitech 700 klavyenin tuşları siliniyor rezalet. nova killer mousepad 4 ayda kayganlıgını kaybediyor al kullan çöpe at yenisini alırsın tüketin kazanalım kaliteyi kim takar modunda firmalar
  • @ailkem
    haklısın valla ya.....
  • Geçmiş olsun sinir bozucu bir durum.
    Bende logitech s510 alacaktım tam herkes öve öve biteremiyordu ama logitechte bu tuş silinme hikayesini çok duyuyorum. O kadar para ver tuşları silinsin. Ben microsoftun en dandik sade klavyesini kullanıyorum ikibuçuk yıldır silinme falan yok. Logitech madem o kadar kaliteli niye düşünmemiş silinen tuşları
  • çok sinir bozucu hemde ya....tuşları siliniyo ya internet kafedeki dandik klavyelerle nerdeyse günün yarısı counter cal of duty gibi şeyler oynuyolar klavyede tuş silinmiyo bu kalvyede siliniyor ya....logitech kaliteli iyi diyolar da bu ne kardeşim.....
  • Ya biraz hatta baya arasan belki tuş bulabilirsin... :) Üretici fimayla konuşursan sana tuş seti vereceklerini düşünüyorum...

Edit: Ben a4 tech x7 g800mu kullandığım için wasd tuşları kauçuk :) o yüzden problem olmuoyor.İnşallah sen de bir çözm bulabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frosttrapper -- 1 Mayıs 2008; 20:07:07 >
  • üretici firmanın türkiye temsilici var mıdır ki?

• quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

üretici firmanın türkiye temsilici var mıdır ki?

Sanmıyorum Ama başka bir firmadan da olsa orjinal olmasa bile yan ürünlerini bulabilirsin diye tahmin ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frosttrapper -- 2 Mayıs 2008; 0:03:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahaotex

bant zamanla kayıp çekacaktır. altındada yapışkanını bırakır klavyen yapış yapıl olur söyleyim....

Kaliteli bantla yapıştırırsanız çıkmaz.Çıkmazsa da zaten yapış yapış olmaz...
    Eğer yapış yapış olursa peçeteye biraz alkol dökün hemen temizlemesi lazım,veya benzin de olabilir...

• Garanti...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.