Şimdi Ara

Klavye ile ilgili sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk öncelikle soruma uygun bir bölüm bulamadım . Eğer yanlış yere açıldıysa özür diliyorum .

Arkadaşlar ben klavyemde bir tuşa bastığımda iki-üç kere komut vermesini istiyorum. Tüm araştırmalarıma rağmen böyle program bulamadım ve en son çera olarak buraya yazayım dedim . Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazi3138 -- 3 Mart 2014; 15:44:14 >

• Macro ile ayarlanabilir sanırım , eksta tuşu olan gamer klavyelerde firmanin yazılımı yapabiliyor genelde ama diğer türlü bilgim yok arastirirsan bulursun belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben yeni A4-TECH X7 G800V klavye aldım çok memnunum. Eksra 13 tane mi ne macro atayabileceğin tuş var elim alışamadı daha plastik wasd ve ok tuşları yüzünden. Çok hızlı bi klavye ben böyle konfora alışık değilim oyunlarda falan çok yavaş kalıyorum. : D

Ekleme: 48,5 muydu neydi, vatandan aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 20 Ocak 2014; 10:58:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazi3138

İlk öncelikle soruma uygun bir bölüm bulamadım . Eğer yanlış yere açıldıysa özür diliyorum .

Arkadaşlar ben klavyemde bir tuşa bastığımda iki-üç kere komut vermesini istiyorum. Tüm araştırmalarıma rağmen böyle program bulamadım ve en son çara olarak buraya yazayım dedim . Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Konunun yeri harici bileşenler oraya açın yardımcı olurlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.