Şimdi Ara

Klavye Önerisi [Yazı Yazmak İçin]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yazılım ile uğraştığımdan klavyeyi fazlaca kullanmaktayım. Rahatça kodlama ve yazı yazabileceğim klavye öneriniz var mı ?

Forumda ve internette çok arattım ama hep oyuncu klavye tavsiyeleri var. Kullandığınız veya önerebileceğiniz bir klavye varsa çok memnun olurum.

Bütçe 100 lirayı geçmezse iyi olur.

Enter ve Space tuşunun büyük olması önemli.

İlginiz için teşekkür ederim kolay gelsin.....

• Zamanında ben de sormuştum. Micrsoftun comfort klavyelerini önermişlerdi.
    Tuşların yumuşak olmasına dikkat et. Sert tuşlular zamanla parmakları yoruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 19 Ekim 2012; 21:00:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akinci

Zamanında ben de sormuştum. Micrsoftun comfort klavyelerini önermişlerdi.
    Tuşların yumuşak olmasına dikkat et. Sert tuşlular zamanla parmakları yoruyor.

Hangi klavye kullanıyorsunuz şu an ?
  • Daha çok dizüstü ile yazı yazdığım için harici klavye aramaktan vazgeçtim. Masaüstünde ise 9 yıllık A4 F klavyemi kulllanıyorum.
  • Uzun vadede parmakları yormaması için mekanik klavyeleri tavsiye edicem fakat bütçenizi çoook aşacaktır. Gamer klavyelerin tuşları standartlara oranla biraz daha hassastır, ciklet klavyeler ise tuşların yere daha yakın olması sebebiyle hızlanma sağlayabilir. Laptoptan ötürü ciklet klavyeye nasıl alıştıysam normalleri hamallık gibi geliyor artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Uzun vadede parmakları yormaması için mekanik klavyeleri tavsiye edicem fakat bütçenizi çoook aşacaktır. Gamer klavyelerin tuşları standartlara oranla biraz daha hassastır, ciklet klavyeler ise tuşların yere daha yakın olması sebebiyle hızlanma sağlayabilir. Laptoptan ötürü ciklet klavyeye nasıl alıştıysam normalleri hamallık gibi geliyor artık.

A4Tech X7-G800V Kablolu Gamer Klavye (USB) diye bir klavye gördüm 50 Lira civarında bunu almayı düşündüm ama almışken oyun için özelleştirilmiş değil de yazı yazmak için daha uygun bir klavye tercih etmek istiyorum.
  • quote:

Uzun vadede parmakları yormaması için mekanik klavyeleri tavsiye edicem fakat bütçenizi çoook aşacaktır. Gamer klavyelerin tuşları standartlara oranla biraz daha hassastır, ciklet klavyeler ise tuşların yere daha yakın olması sebebiyle hızlanma sağlayabilir. Laptoptan ötürü ciklet klavyeye nasıl alıştıysam normalleri hamallık gibi geliyor artık.

ben LOGITECH G510'a bakıyorum. acaba tuşlarının yüksek olması yazı yazmamı çok etkiler mi? çünkü hem oyun oynuyorum hemde yazı yazıyorum yazı derken burada yorum filan, öyle sayfalarca yazı değil yardımlarını bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim eski konu
    http://forum.donanimhaber.com/m_43786346/tm.htm

Yazı için aalcağınız klavyenin bileklik desteği olmasına dikkat edin.
  • LOGITECH G510 güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtkprc

A4Tech X7-G800V Kablolu Gamer Klavye (USB) diye bir klavye gördüm 50 Lira civarında bunu almayı düşündüm ama almışken oyun için özelleştirilmiş değil de yazı yazmak için daha uygun bir klavye tercih etmek istiyorum.

G800V kullanmadım bir fikir vermem doğru olmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: Atahan SIR

ben LOGITECH G510'a bakıyorum. acaba tuşlarının yüksek olması yazı yazmamı çok etkiler mi? çünkü hem oyun oynuyorum hemde yazı yazıyorum yazı derken burada yorum filan, öyle sayfalarca yazı değil yardımlarını bekliyorum

G510 her türlü iyidir tuşlarının hassasiyeti oyuncular için tasarlandığından yazı yazmada da kolaylık sağlayacaktır. Her klavyeyle normal metin yazılır arkadaşın istediği sayfalar dolusu kod yazımı için bu klavye ona da uygun olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrtkprc

G800V kullanmadım bir fikir vermem doğru olmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: Atahan SIR

G510 her türlü iyidir tuşlarının hassasiyeti oyuncular için tasarlandığından yazı yazmada da kolaylık sağlayacaktır. Her klavyeyle normal metin yazılır arkadaşın istediği sayfalar dolusu kod yazımı için bu klavye ona da uygun olur.

çok teşekkürler

• G510 a o kadar para vericegine 2 ci el bir g15 v2 al paran cebinde kalsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.