Şimdi Ara

Klavye seçimi. (logitech G15 V2 seçildi.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
7.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk tavsiyem lcd yazılımını cd den değil sitesinden güncel olanı kur.Bir çok programla uyumsuzluk kalkıyor.Sonra bildiğiniz gibi Sir real'i kurdum.Winamp ışık olayını yapamadım.Cs 1.6 olayıda ekranda gösteriyor ama hata var hep statslar 0.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ero SenniN

ilk tavsiyem lcd yazılımını cd den değil sitesinden güncel olanı kur.Bir çok programla uyumsuzluk kalkıyor.Sonra bildiğiniz gibi Sir real'i kurdum.Winamp ışık olayını yapamadım.Cs 1.6 olayıda ekranda gösteriyor ama hata var hep statslar 0.

Başka hangi oyunlarla uyumlu demiştin kaptanım.Ayrıca almaya giderken ''0'' tuşuna dikkat edecem,tavsiyen için sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timecatz

quote:

ilk tavsiyem lcd yazılımını cd den değil sitesinden güncel olanı kur.Bir çok programla uyumsuzluk kalkıyor.Sonra bildiğiniz gibi Sir real'i kurdum.Winamp ışık olayını yapamadım.Cs 1.6 olayıda ekranda gösteriyor ama hata var hep statslar 0.

Başka hangi oyunlarla uyumlu demiştin kaptanım.Ayrıca almaya giderken ''0'' tuşuna dikkat edecem,tavsiyen için sağol.

Valla üstat 150 tane oyun profili var.Kopy paste ile geçirilmiyor da buraya Bulursam yazıcam o listeyi

• quote:

quote:

quote:

Valla üstat 150 tane oyun profili var.Kopy paste ile geçirilmiyor da buraya Bulursam yazıcam o listeyi

150 mi Yaşadık desene,hakikatten şaşırdım,150 çok iyi yahu.

• Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.. Gerçekten çok memnunum arkadaşlar. İşten eve gittikten sonra da yaklaşık her gün 7-8 saatim pc başında geçiyor işim dolayısıyla. Fakat bugüne kadar en ufak bir sorun çıkarmadı bana.Bence kesinlikle parasını hakeden bir ürün. Ayrıca 6 tane macro tuşuna istediğiniz her şeyi atayabiliyorsunuz. Yani isterseniz G1'e bastığınızda ayarladığınız site açılıyor. Ben Macro tuşlarını pek kullanmıyorum.. Sadece bir kaç oyunda baya fazlasıyla işime yaramıştı :)))

Ayrıca Grafikle uğraşan arkadaşlara da ayrıca öneririm.. Bazen çok çok faydasını görüyorsunuz bu macro tuşlarının..

Benim anlamadığım tek şey klavye'de ki oyun modu.. Bir kaç tuşu inaktif duruma getirmekten başka bir işe yarıyor mu acep :)
  • Profiles Added:

* Aion
    * Batman Arkham Asylum
    * Beyond Good & Evil
    * Bionic Commando
    * Bioshock
    * Borderlands
    * Call of Duty 4: Modern Warfare 2
    * Call of Duty: World at War
    * Call of Juarez: Bound in Blood
    * Cloudy with a Chance of Meatballs
    * Crysis Warhead
    * Crysis Wars
    * Day of Defeat (HL2 Engine)
    * Deadspace
    * Far Cry 2

* Grand Theft Auto 4
    * Half-Life 2 (EP1, EP2, Deathmatch)
    * Left4Dead
    * Left 4 Dead 2
    * Mirror's Edge
    * Portal
    * Prototype
    * Rainbow Six Vegas 2
    * Resident Evil 5
    * Secret of Monkey Island Special Edition
    * Section 8
    * Stalker Clear Sky
    * Star Wars Clone Wars Republic Heros
    * Team Fortress 2
    * Wolfenstein

Profiles Updated with Steam support:

* Battlefield 2
    * Brothers In Arms Road To Hill 30
    * Brothers In Arms Earned In Blood
    * Brothers In Arms Hell's Highway
    * Champions Online
    * Call Of Duty 4
    * Crysis
    * Enemy Terrirory: Quake Wars
    * Frontlines: Fuel of War
    * Mass Effect
    * Medal of Honor Airborne
    * Spore
    * Timeshift
    * Unreal Tournament 3
    * Warhammer Online

Bu eksik hali.Ac 1 falan da var.150 tane bencede çok iyi bir rakam.

• E süpermiş klavye o zaman.
  • Beyler klavye mükemmelmiş yahu :D:D Aşık oldum direk daha pek alışamadım ama süper... Ekranda sistem durumunu göstermesi olayı da mükemmel...
  • quote:

Profiles Added:

* Aion
    * Batman Arkham Asylum
    * Beyond Good & Evil
    * Bionic Commando
    * Bioshock
    * Borderlands
    * Call of Duty: World at War
    * Call of Juarez: Bound in Blood
    * Cloudy with a Chance of Meatballs
    * Crysis Warhead
    * Crysis Wars
    * Day of Defeat (HL2 Engine)
    * Deadspace
    * Far Cry 2

* Grand Theft Auto 4
    * Half-Life 2 (EP1, EP2, Deathmatch)
    * Left4Dead
    * Left 4 Dead 2
    * Mirror's Edge
    * Portal
    * Prototype
    * Rainbow Six Vegas 2
    * Resident Evil 5
    * Secret of Monkey Island Special Edition
    * Section 8
    * Stalker Clear Sky
    * Star Wars Clone Wars Republic Heros
    * Team Fortress 2
    * Wolfenstein

Profiles Updated with Steam support:

* Battlefield 2
    * Brothers In Arms Road To Hill 30
    * Brothers In Arms Earned In Blood
    * Brothers In Arms Hell's Highway
    * Champions Online
    * Call Of Duty 4
    * Crysis
    * Enemy Terrirory: Quake Wars
    * Frontlines: Fuel of War
    * Mass Effect
    * Medal of Honor Airborne
    * Spore
    * Timeshift
    * Unreal Tournament 3
    * Warhammer Online

Bu eksik hali.Ac 1 falan da var.150 tane bencede çok iyi bir rakam.

Kaptanım ne diyorsun yahu sen,ağzından bal damlıyor.
    * Aion
    * Bioshock
    Sistemi zaten Aion için kuracakdım,Bioshock da oynamak için sabırsızlandığım oyunkardandı...ata326 hayırlı olsun bu arada,günlerden perşembe ama,hayırdır dayanamadınmı

• Valla güncellemeden önce kendi dvd sinden çıkan driver la yanlış hatırlamıyorsam 4 veya 5 tane oyun proifli vardı.Yazılım güncelledim 150 tane oldu.Ki devamlı artıcaktır bu sayı bence.Kesinlikle 120 tl ye değicek bir ürün.
  • Yarın müzikale okulda ışık hazırlıyorum, gece geç geliceğim için alamazdım. Cumartesi pazar komple doluyum anca 1 hafta sarkardı.. Bende tabi 1 haftada daha g15 özlemiyle yaşayamazdım... Aradım adamları beyler ne zaman geliyor diye. Saat 6 sevkiyatıyla bugün geliyor dediler. Ben de bir depar aldım geldim

Klavyeye alıştım türkçe karakterler olamamsı hiç sorun olmuyor gibi. Alışırken arada i yerine ı falan yazıyor insan ama gayet güzel. Tuşlar sessiz. Makrolara istediğiniz şey atayabiliyor olmanız güzel. Ben mesela birine google koydum birine ups izleme programı koydum. Hatta ctrl yuşu ile karıştırdığım için G6 tuşuna da ctrl kodum Ekranla ilgili daha yazılım yüklemek için fırsatım olmadı ama sıcaklıkları gösteren bir yazılım çok işimi görecektir diye düşünüyorum. Onun dışında CPU ve RAM durumu da çok iyi iş görüyor açıkçası...

Edit: ekleme: herkese iyi düşünceleri ve yardımseverliğinden dolayı teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata326 -- 7 Mayıs 2010; 1:00:56 >

• Bugün prototype ı kurdm ama lcd ekrandan hiç bir kıpırtı göremedim oyunla ilgili.Fakat profillerde var.Bu profiller sadece G tuşları için falanmı diyicem ama her yerde atanabiliyordu makrolar :S
  • logitech gaming software programına g15'i tanıtabilen var mı?

multimedya tuşlarını çalışır hale getirmek için ekstra bir işlem yapılıyor mu? kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
  • g15 ı ıkı gun once vatandan 135 tl 5 taksıt aldım ancak daha kullanmayı tam olarak beceremedım en buyuk eskık turkce bı klavuzunun olmaması gıbı wınamp zırıltısını yukledım ekranda sarkı lıstesı ekolayzır gıbı seyler gecıyor tuslar yanıp sonuyor falan ama tusların yanıp sonmesını kapatınca ekran ozellıklerıde gıdıyor suanlık bı cozumunu bulamadım sankı klavyenın ısıklarına zara verıyormus hıssı uyandırdı bende, bıde tuslara alısamadım 5 yıllık klavyemden sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: YmE17

g15 ı ıkı gun once vatandan 135 tl 5 taksıt aldım ancak daha kullanmayı tam olarak beceremedım en buyuk eskık turkce bı klavuzunun olmaması gıbı wınamp zırıltısını yukledım ekranda sarkı lıstesı ekolayzır gıbı seyler gecıyor tuslar yanıp sonuyor falan ama tusların yanıp sonmesını kapatınca ekran ozellıklerıde gıdıyor suanlık bı cozumunu bulamadım sankı klavyenın ısıklarına zara verıyormus hıssı uyandırdı bende, bıde tuslara alısamadım 5 yıllık klavyemden sonra

multimedya tuşlarını sorunsuz kullanabiliyormusun? bende sadece itunes kullanırken çalışıyorlar ses açma kapama ise hiç çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: patapatar

quote:

Orijinalden alıntı: YmE17

g15 ı ıkı gun once vatandan 135 tl 5 taksıt aldım ancak daha kullanmayı tam olarak beceremedım en buyuk eskık turkce bı klavuzunun olmaması gıbı wınamp zırıltısını yukledım ekranda sarkı lıstesı ekolayzır gıbı seyler gecıyor tuslar yanıp sonuyor falan ama tusların yanıp sonmesını kapatınca ekran ozellıklerıde gıdıyor suanlık bı cozumunu bulamadım sankı klavyenın ısıklarına zara verıyormus hıssı uyandırdı bende, bıde tuslara alısamadım 5 yıllık klavyemden sonra

multimedya tuşlarını sorunsuz kullanabiliyormusun? bende sadece itunes kullanırken çalışıyorlar ses açma kapama ise hiç çalışmıyor

Bende direk herşey çalıştı. Hiçbir problemle karşılaşmadım. Türkçe karakter olayına da 1 günde alışıyorsun. Macroları programlamak da bayağı kolay.

• bugün başka bir bilgisayarda denedim ve multimedya tuşları çalıştı. windows 7 64bit ile kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi kendilerindeki durum hakkında.
  • ben xp kullanıyorum sorun yok wın 7 yuklemeyı dusunuyordum wın 7 demı sorun varmış guncel driver ındırıp denedınızmı????
  • ata326 yada Ero sennin arkadaşlarımız,sizin sorunsuz klavyeyi kullanmanıza vesile olan işletim sistemleriniz nelerdir acaba?
  • quote:

ata326 yada Ero sennin arkadaşlarımız,sizin sorunsuz klavyeyi kullanmanıza vesile olan işletim sistemleriniz nelerdir acaba?

Win XP 32, Ubuntu 32bit, ubuntu 64bit, ubuntu server.

ubuntular için 9.0.4 9.0.10 ve 10.0.4 için geçerli.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.