Açıkçası kablosuzlar konusunda pe bir tecrübem yok ama bir şekilde az yada çok insan sağlığına zararı olduğunu biliyorum...
Sağlığa zararlı olmayan ne kaldı bu dünyada.
O da bir bakış açısı... Ben mümkün olduğunca azaltmaya çalışıyorum ama sonuçta sen azaltsan bile her tarafında zararlı şey var...
bende almış bulunmaktayım arkadaşlar
1-2 gün içinde izlenimlerini aktarıcam. yalnız ilk dikkatimi çeken bekledigimden kucuk bir klavye :)
Küçük olması benim için iyiydi yer sınırlı olduğundan dolayı iyi oldu...
quote:
Orijinalden alıntı: ata326
Küçük olması benim için iyiydi yer sınırlı olduğundan dolayı iyi oldu...
bende kücük istiyordum ztn, yazmıştım hatta önceki mesajlarda büyük görünüyor , tuşları arasındaki mesafede dogal olarak fazladır heralde die
deilmiş
quote:
Orijinalden alıntı: zGr.
bende almış bulunmaktayım arkadaşlar
1-2 gün içinde izlenimlerini aktarıcam. yalnız ilk dikkatimi çeken bekledigimden kucuk bir klavye :)
bugun kullanma imkanım oldu
uzun süredir laptop klavyesine alışık olmama ragmen , tuşlara kısa sürede adapte oldum
oldukça yumuşak tuşlar
renklendirmesi hoş gorunuyor. büyüklük olarakta gayet iyi , ne çok büyük nede sıkışık. klavyenin dış malzemeside oldukça kaliteli
G15 kullanan arkadaşlar size bir sorum olacak...Ekranda görünen profilleri yükleyebileceğimiz bir site biliyormusunuz? Örneğin : Kasa içi donanım sıcaklıkları , saat, hava durumu vs vs gibi ?
plugin leri nerden indiriyoruz :/
quote:
Orijinalden alıntı: Tears of ice
G15 kullanan arkadaşlar size bir sorum olacak...Ekranda görünen profilleri yükleyebileceğimiz bir site biliyormusunuz? Örneğin : Kasa içi donanım sıcaklıkları , saat, hava durumu vs vs gibi ?
Beyler LCDStudio yazılımıyla kendiniz ekran görüntüsü tasarlayabilyiorsunuz. Mesela ben upload download ve CPU attım hız göstergesi formatında. En çok onlar lazım oluyordu bana. Sizde deneyin çok kolay 1 saatte 3-4 farklı tasarım çıkarırsınız loopa atarsınız sırayla değiştirir kendisi falan. Bayağı işe yarıyor. orta seviye bilgisayar bilen herkes rahatlıkla yapabilir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme