Şimdi Ara

Klavye seçimi. (logitech G15 V2 seçildi.) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
7.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Açıkçası kablosuzlar konusunda pe bir tecrübem yok ama bir şekilde az yada çok insan sağlığına zararı olduğunu biliyorum...
  • Sağlığa zararlı olmayan ne kaldı bu dünyada.
  • O da bir bakış açısı... Ben mümkün olduğunca azaltmaya çalışıyorum ama sonuçta sen azaltsan bile her tarafında zararlı şey var...
  • bende almış bulunmaktayım arkadaşlar

1-2 gün içinde izlenimlerini aktarıcam. yalnız ilk dikkatimi çeken bekledigimden kucuk bir klavye :)
  • Küçük olması benim için iyiydi yer sınırlı olduğundan dolayı iyi oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata326

Küçük olması benim için iyiydi yer sınırlı olduğundan dolayı iyi oldu...

bende kücük istiyordum ztn, yazmıştım hatta önceki mesajlarda büyük görünüyor , tuşları arasındaki mesafede dogal olarak fazladır heralde die

deilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: zGr.

bende almış bulunmaktayım arkadaşlar

1-2 gün içinde izlenimlerini aktarıcam. yalnız ilk dikkatimi çeken bekledigimden kucuk bir klavye :)

bugun kullanma imkanım oldu

uzun süredir laptop klavyesine alışık olmama ragmen , tuşlara kısa sürede adapte oldum

oldukça yumuşak tuşlar

renklendirmesi hoş gorunuyor. büyüklük olarakta gayet iyi , ne çok büyük nede sıkışık. klavyenin dış malzemeside oldukça kaliteli

• G15 kullanan arkadaşlar size bir sorum olacak...Ekranda görünen profilleri yükleyebileceğimiz bir site biliyormusunuz? Örneğin : Kasa içi donanım sıcaklıkları , saat, hava durumu vs vs gibi ?
  • plugin leri nerden indiriyoruz :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

G15 kullanan arkadaşlar size bir sorum olacak...Ekranda görünen profilleri yükleyebileceğimiz bir site biliyormusunuz? Örneğin : Kasa içi donanım sıcaklıkları , saat, hava durumu vs vs gibi ?

http://www.g15mods.com/forum/
    http://www.g15forums.com/forum/

• Beyler LCDStudio yazılımıyla kendiniz ekran görüntüsü tasarlayabilyiorsunuz. Mesela ben upload download ve CPU attım hız göstergesi formatında. En çok onlar lazım oluyordu bana. Sizde deneyin çok kolay 1 saatte 3-4 farklı tasarım çıkarırsınız loopa atarsınız sırayla değiştirir kendisi falan. Bayağı işe yarıyor. orta seviye bilgisayar bilen herkes rahatlıkla yapabilir...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.