Evde win7 sistem de var. Onda da deneyip yazarım bir ara.
Klavyede şuana kadar hiçbir problem yaşamadım gayet güzel çalışıyor açıkçası... Verdiğim her kuşua değdi.
Ben win7 ultimate versiyon kullanıyorum. Hiçbir sorunla karşılaşmadım bugüne kadar.. Yaklaşık 5 aydır win7 ile birlikte tıkır tıkır çalışıyor :)
Bugün vatan bilgisayara gittim laptop araştırmam için birde klavyelere bakayım dedim.Fiyatının 140 küsur olduğunu söyleyince şaşırdım,zamanında 99 tl ye kadar indiriminin olduğunu duyunca iyice çıldırdım.Şuan için laptopla uğraştığım için idarelik bir usb çıkışlı klavye alacağım gibi duruyor,epeyde heveslenmiştim,artık hayırlısı.
fiyatlar böyle usta, ben aldım. Bulduğuna şükret bulunmaz hint kumaşı alet.
quote:
Orijinalden alıntı: ata326
Aslında başlarda bende öyle düşünmüştüm,lakin vatana gidip baktığımda ellerinde yaklaşık olarak 10 adet falan vardı.Kimbilir belki satılmazsa indirime giderlerde koşar alırım
quote:
Orijinalden alıntı: Timecatz
quote:
Aslında başlarda bende öyle düşünmüştüm,lakin vatana gidip baktığımda ellerinde yaklaşık olarak 10 adet falan vardı.Kimbilir belki satılmazsa indirime giderlerde koşar alırım
ben aldığımda stokta 3 tane vardı, arada bir daha getirtmişler heralde. Ama bir elin partmaklarını geçmyecek sayıda bulunan ve çok talep gören bu üründe fiyat düşüşüne gideceklerini zannetmiyorum...
takasla bir g15 v2 alıyorum amacım alıp satmaktı ama bu kadar yorum okuyunca kullanırım herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: barhonda1
takasla bir g15 v2 alıyorum amacım alıp satmaktı ama bu kadar yorum okuyunca kullanırım herhalde
Kolay alırsın ama satamazsın, alet süper. Eline yapışır kalır aşık olrsun... Şaka bir yana, cidden çok kaliteli bir klavye...
quote:
Orijinalden alıntı: stealthmass
G15 v1'de 18 tane macro tuşu bulunmaktadır ve rengi mavidir.G15 v2'de 6 tane macro tuşu var ve aydınlatması turuncu.
V1
V2
V1 Sollar beyler
V2 yi aldıysan hayatının hatasını yaptın G110 almalıydın .
Herkesin amacı farklı. Benim için masanın altına sığması önemliydi, ve açıkçası ekranı entegre istiyordum öyle açılan kapanan değil. nun için V2 çok daha iyi. Bununla ilgili tam bir yorum yapmak hiçbirimize düşmez, zevkler renkler tartışılmaz. Hayatımın hatası değil, aldığım en iyi klavye buydu.
Konudan devam ediyim bende. Hayırlı olsun öncelikle
Almayı düşünüyorum ama acaba fiyat yüksekmi diyorum. Bugune kadar hep normal düzeydeki klavyeler ile oyunlar oynadım , turnuvalara katıldım iş gördü.
Bu klavyeyi almam için ne beni ikna etmeli ? LCD ekranla neler yapılabiliyor. Tuşların sağlamlığı iyimi. Garantisi ne kadar bu ürünün. Birde tuşların arası çok uzakmı. Elim büyük sayılmaz. wasd kullanırken shift yada ctrl basmam gereken durumlarda uzak kalıyormu çok.
Hmm bende bu klavye ile Razer Lycosa arasında kaldım ya (: Razerde minik ekran yok ama , daha bir sempatik gözüktü. Keşke 2 sinide test etme şansım olsa... :(
quote:
Orijinalden alıntı: zGr.
Almayı düşünüyorum ama acaba fiyat yüksekmi diyorum. Bugune kadar hep normal düzeydeki klavyeler ile oyunlar oynadım , turnuvalara katıldım iş gördü.
Bu klavyeyi almam için ne beni ikna etmeli ? LCD ekranla neler yapılabiliyor. Tuşların sağlamlığı iyimi. Garantisi ne kadar bu ürünün. Birde tuşların arası çok uzakmı. Elim büyük sayılmaz. wasd kullanırken shift yada ctrl basmam gereken durumlarda uzak kalıyormu çok.
Açıkçası tuşlar çok rahat, benim elim büyük olduğu için iki tuşa basmıyorum gayet iyi oluyor. Açıkçası 10 partmak yazarken de hiçbir problem yaşamıyorum. LCD ekranın yazılımını yükleyip gerekli eklemeleri yaptığınızda her şeyi yapabilrsiniz gibi gözüküyor. Ben daha zaman bulamadım, sistem bilgisini görüntülüyorum sadece...
Fiyat konusunda bir yorumda bulunamayacağım kimisi süper diyor kimisi çok pahalı diyor. Bence gayet normal civarda fiyatı...
Bir yerde deneyin öyle alın, bende önce aleti göreyim sonra alayım dedim. Bir baktım alete inceledim falan ona göre aldım, çok memnunum açıkçası...
quote:
Orijinalden alıntı: TheMEA
Hmm bende bu klavye ile Razer Lycosa arasında kaldım ya (: Razerde minik ekran yok ama , daha bir sempatik gözüktü. Keşke 2 sinide test etme şansım olsa... :(
G15 olan bir yerde açtır dene. Ben alıcam zaten bi deniyelim sakatlık çıkmasın dedim, açtık orda bi laptopa bağladık. Birşeyler yazdım, gayet güzeldi. Bazıları numpad 0 tuşunda problem var demişler ben denerken ona da dikkat ettim açıkçası bir problem yoktu...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zGr.
Açıkçası tuşlar çok rahat, benim elim büyük olduğu için iki tuşa basmıyorum gayet iyi oluyor. Açıkçası 10 partmak yazarken de hiçbir problem yaşamıyorum. LCD ekranın yazılımını yükleyip gerekli eklemeleri yaptığınızda her şeyi yapabilrsiniz gibi gözüküyor. Ben daha zaman bulamadım, sistem bilgisini görüntülüyorum sadece...
Fiyat konusunda bir yorumda bulunamayacağım kimisi süper diyor kimisi çok pahalı diyor. Bence gayet normal civarda fiyatı...
Bir yerde deneyin öyle alın, bende önce aleti göreyim sonra alayım dedim. Bir baktım alete inceledim falan ona göre aldım, çok memnunum açıkçası...
teşekkürler
almadan önce kısa bir testten sonra sanırım sorularıma cevap bulucam
Hadi hayırlısı...
Oyun Wave Pro seti nasıldır arkadaşlar? Logitech son çıkan kablosuz setlerinin iyi olduğunu duydum. Gecikme felan olur mu acaba? Normalde günlük kullanım, ofis, internet, vb. için düşünüyorum ancak arada 1-2 oyunda oynarız elbet.