Şimdi Ara

Klavye sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon bölümündeki tuşların sesini bir türlü kısamıyorum ayarlar bölümündeki klavye sesini kapattım olmadı ne yaptımsa olmadı lütfen yardımcı olunz

• Ayarlar+Sesler'e gir ve skalayı kapat sesler kaybolur.
  • abi sesler bölümünde klavye sesi var onu kapatıyorum olmuyor
  • Arkadaşlar lütfen yardım
  • Klavye sesi ayarı işaretli olsun ama yukarıdaki hoparlör işareti olan skalayı kapat ses çıkmaz.Ben yapıyorum oluyor :)
  • abi yapıyorum yapıyorum olmuyor acaba yüklenilen programların birinden kaynaklanabilir mi?
  • Telefonunu Power off yap ve aç bir de böyle bi dene.Olmaması için bir seseb yok ki :) Neticede sesleri kapatıyorsun ve kapanması lazım değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi ne yaptımsa olmadı ayarları sıfırlayıp denedim yine olmadı hayret bi şey ya
  • Telefonunda önemli bi şey yoksa Restore et gitsin ne uğraşıp duruyorsun? Varsa bile Backup'unu al ve restore et.Kafan dinç olsun.Ve her şeyi sırasıyla yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 21 Mayıs 2008; 17:05:34 >
  • winscp ile bağlan. /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app içerisindeki ring olması lazım. silerek dene. yedeğini almayı unutma. her sildiğinde restart et telefonu
  • quote:

Orjinalden alıntı: NecrODesigN

winscp ile bağlan. /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app içerisindeki ring olması lazım. silerek dene. yedeğini almayı unutma. her sildiğinde restart et telefonu

winscp.Nasıl kullanılıyor arkadaşım biraz anlatırmısın.ben programı açtığımda şifre,private key filan istiyor bunlar nedir açıklarmısın?
  • winscp yi kullanman için telefonda OpenSHH yüklü olmalı. winscp nin ayarlarını çoğu kez açıkladık. uzun uzun forumda mevut. winscp kullanımı diye aratırsan bulabilrisin. tekrar yazmayım nasıl kullanıldığını ilk adım olarak OpenSHH yükle ama
  • host kısmına iphone un ip nosunu yazıcaz (ayarlar>wifi>baglandıgın modemin yanındaki kucuk ok'a basıp ip nonu gorebilirsin)
    kullanıcı kısmına : root
    şifre kısmına : alpine
    alttatarataki SFTP yi SCP ye cevirip login demek gerekiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.