Bildirim
klavye sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
laptop sanırım. mavi renkli fn tuşu vardır. fn tuşuna basılı tutarak Ins tuşuna basarsan düzelir -
quote:
Orijinalden alıntı: apollo_17
laptop sanırım. mavi renkli fn tuşu vardır. fn tuşuna basılı tutarak Ins tuşuna basarsan düzelir
hayır laptop değil masaüstü bunun içinde var mı bi tür kısayol? -
quote:
Orijinalden alıntı: noir06
quote:
laptop sanırım. mavi renkli fn tuşu vardır. fn tuşuna basılı tutarak Ins tuşuna basarsan düzelir
hayır laptop değil masaüstü bunun içinde var mı bi tür kısayol?
numlock tuşuna bas. eğer numlock farklı renk te ise. fn ye basılı tutup numlock a bas -
numlock tuşuna bastığım da u harfi geri tuş oluyor tekrar numlock yaptığımda yeniden sayı yazıyor
masa üstünde fn tuşu hangisi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 20 Ekim 2013; 0:45:26 > -
quote:
numlock tuşuna bastığım da u harfi geri tuş oluyor tekrar numlock yaptığımda yeniden sayı yazıyor
anlaşıldı fn yok sende ama
geri tuş ne demek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo_17 -- 20 Ekim 2013; 0:48:28 > -
quote:
quote:
anlaşıldı fn yok sende ama
geri tuş ne demek
Yani sol ok tuşu oluyor , u harfiyle yazdığım zaman yazının soluna geçiyorum numlock yaptığımda -
kardeş böyle bişeyi ilk defa duyuyorum. klavyeyi sök tak bilgisayarı yeniden başlat. olmadı klavye driverinı kaldır yeniden kur. dene yani bişeyler. daha olmadı başka klavye tak yada klavyeyi başka pcye tak -
gerçekten çok saçma bi olay... driverları nasıl kaldırıp yeniden kueabilirim -
quote:
gerçekten çok saçma bi olay... driverları nasıl kaldırıp yeniden kueabilirim
aygıt yöneticisinde klavyeyi bulup sağ tuş kaldır diyeceksin. sonra f5 ile yenileyip tekrar kuracaksın. -
quote:
quote:
aygıt yöneticisinde klavyeyi bulup sağ tuş kaldır diyeceksin. sonra f5 ile yenileyip tekrar kuracaksın.
Onuda denemiştim olmamıştı.Ama sorunu çözdüm benim klavye ve mouse kablosuz ve şimdi klavyenin pilini söküp çıkarttım oldu Cevapların için teşekkürler
-
quote:
quote:
quote:
aygıt yöneticisinde klavyeyi bulup sağ tuş kaldır diyeceksin. sonra f5 ile yenileyip tekrar kuracaksın.
Onuda denemiştim olmamıştı.Ama sorunu çözdüm benim klavye ve mouse kablosuz ve şimdi klavyenin pilini söküp çıkarttım oldu Cevapların için teşekkürler
rica ederim :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X