Şimdi Ara

klavye sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar az önce klavyemin üstüne yastık düştü ve sonrasında bazı harflere basınca rakam çıkıyor örn.''u' tuşuna basınca 4 çıkıyor ... kısayolu felan mı var bunun? şu an ekran klavyesinden yazıyorum herhangibir sorun yok

• laptop sanırım. mavi renkli fn tuşu vardır. fn tuşuna basılı tutarak Ins tuşuna basarsan düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo_17

laptop sanırım. mavi renkli fn tuşu vardır. fn tuşuna basılı tutarak Ins tuşuna basarsan düzelir

hayır laptop değil masaüstü bunun içinde var mı bi tür kısayol?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noir06

quote:

laptop sanırım. mavi renkli fn tuşu vardır. fn tuşuna basılı tutarak Ins tuşuna basarsan düzelir

hayır laptop değil masaüstü bunun içinde var mı bi tür kısayol?

numlock tuşuna bas. eğer numlock farklı renk te ise. fn ye basılı tutup numlock a bas
  • apollo_17 kullanıcısına yanıt
    numlock tuşuna bastığım da u harfi geri tuş oluyor tekrar numlock yaptığımda yeniden sayı yazıyor

masa üstünde fn tuşu hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 20 Ekim 2013; 0:45:26 >
  • quote:

numlock tuşuna bastığım da u harfi geri tuş oluyor tekrar numlock yaptığımda yeniden sayı yazıyor

anlaşıldı fn yok sende ama
    geri tuş ne demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo_17 -- 20 Ekim 2013; 0:48:28 >
  • quote:

quote:

anlaşıldı fn yok sende ama
    geri tuş ne demek

Yani sol ok tuşu oluyor , u harfiyle yazdığım zaman yazının soluna geçiyorum numlock yaptığımda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Klavye çıkan tuş sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Klavye ve mouse takılmaları
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş böyle bişeyi ilk defa duyuyorum. klavyeyi sök tak bilgisayarı yeniden başlat. olmadı klavye driverinı kaldır yeniden kur. dene yani bişeyler. daha olmadı başka klavye tak yada klavyeyi başka pcye tak
  • apollo_17 kullanıcısına yanıt
    gerçekten çok saçma bi olay... driverları nasıl kaldırıp yeniden kueabilirim
  • quote:

aygıt yöneticisinde klavyeyi bulup sağ tuş kaldır diyeceksin. sonra f5 ile yenileyip tekrar kuracaksın.
  • quote:

quote:

aygıt yöneticisinde klavyeyi bulup sağ tuş kaldır diyeceksin. sonra f5 ile yenileyip tekrar kuracaksın.

Onuda denemiştim olmamıştı.Ama sorunu çözdüm benim klavye ve mouse kablosuz ve şimdi klavyenin pilini söküp çıkarttım oldu Cevapların için teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

Onuda denemiştim olmamıştı.Ama sorunu çözdüm benim klavye ve mouse kablosuz ve şimdi klavyenin pilini söküp çıkarttım oldu Cevapların için teşekkürler

rica ederim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.