Şimdi Ara

KLAVYE SORUNU Bİ BAKSANIZZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Acer laptopum var 3 ay dan beri zor dayanıyorum.Küçük kuzenim klavyenin üstüne su dökmüş ve bana söylememişler.Pc yi açarken 2 dk felan dıt dıt dıt sesi geliyor.Sonra pc açıldıktan sonra atıyorum geri dönüşüm kutusuna tıklıyorum bir sürü geri dönüşüm kutusu açıyor.Yani Enter tuşu takılı kalıyor.Geçirmek için birdaha ben Enter tuşuna basıyorum geçiyor.10 dk sonra geri başlıyor.Enter a kendi basıyor ve beni gün geçtikçe sinirlendiriyor.Harici klavye kullanıyorum acaba Laptopun kendi klavyesini devre dışı bırakabilirmiyim ? Sadece harici klavye çalıssa geçer.Lütfen Yardımm

• quote:

Orijinalden alıntı: Edii29

Arkadaşlar Acer laptopum var 3 ay dan beri zor dayanıyorum.Küçük kuzenim klavyenin üstüne su dökmüş ve bana söylememişler.Pc yi açarken 2 dk felan dıt dıt dıt sesi geliyor.Sonra pc açıldıktan sonra atıyorum geri dönüşüm kutusuna tıklıyorum bir sürü geri dönüşüm kutusu açıyor.Yani Enter tuşu takılı kalıyor.Geçirmek için birdaha ben Enter tuşuna basıyorum geçiyor.10 dk sonra geri başlıyor.Enter a kendi basıyor ve beni gün geçtikçe sinirlendiriyor.Harici klavye kullanıyorum acaba Laptopun kendi klavyesini devre dışı bırakabilirmiyim ? Sadece harici klavye çalıssa geçer.Lütfen Yardımm

evet denetim masasına gidip synaptics simgesi varsa oraya gir hariciyi takmadan orada 1 tane gözükecek onu disable veya devre dışı bırak

• Edii29 kullanıcısına yanıt
    synaptics simgesi derken :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Touch pad ve mouse sorunu yardım!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.