Şimdi Ara

Klavye Sorunu Çözmek İmkansız mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim klavyemde bi sorunum var

tuşlar almıyor bazen alıyor bazen çok zor bunu ekran klavyesiyle yazıyorum mesela dananimhaber yazıcam googleye dnhber bu şekilde çıkartıyor sanmayın ki bu harflerde sorun var hepsi böyle rakam vs. bi @ yapmam 10 dk sürüyo klavyeden oyun felan oynamak mümkün dil zaten şuanki klavyem rain HID klavye. ama 1 saat felan bazen düzeliyor. bazen 5 dk.

Denedigim yöntemler

3 tane yeni klavye aldım klavyelerin hepsi başka pcde sorunsuz çalışıyor.
    Klavye sürücüsünü güncelledim .
    Klavyede toz kir vs. yoktur zaten hepsi yeni lütfen yardımcı olun arkadaşlar ...

• ağ desteği ile güvenli modda açın pcyi.girin internete klavyeyi test edin,sonuç ne?Cevaba göre devam ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

ağ desteği ile güvenli modda açın pcyi.girin internete klavyeyi test edin,sonuç ne?Cevaba göre devam ederiz.

kardeş öncelikle cvp verdigin için teşekkürler ama bi faydası olmadı yine aynı
  • yardım edecek kimse yokmu ?
  • klavye girişi ne?ps2, usb?
    denediğin diğer klavyeleri de yaz ltfn.
  • quote:

klavye girişi ne?ps2, usb?
    denediğin diğer klavyeleri de yaz ltfn.

şuanki usb digerleride usb idi
  • sisliqece S kullanıcısına yanıt
    Kablosuz mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Port Yok Sorunu için öneriler
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Kablosuz mu ?

kablolu kardeş
  • birisi yardım etsin kimse bilmiyormu 1 aydır böyle
  • sisliqece S kullanıcısına yanıt
    Kablolu, driver güncel ve seninki hariç tüm PC lerde oluyor. Şimdi format şart bi kere. Formatsiz olmaz yoksa düzen bozulur. Ondan sonra hala böyle ise mekanik açıdan gitmiştir. Soket koptu hareket ettikçe temassizluk yapıyor, içindeki tırnakları yamuktu temassizluk yapıyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Kablolu, driver güncel ve seninki hariç tüm PC lerde oluyor. Şimdi format şart bi kere. Formatsiz olmaz yoksa düzen bozulur. Ondan sonra hala böyle ise mekanik açıdan gitmiştir. Soket koptu hareket ettikçe temassizluk yapıyor, içindeki tırnakları yamuktu temassizluk yapıyor olabilir.

ama şöyle bir şey var kardeş pc nin arkasında var usb yerleri hepsini denedim aynı soket bozuk olsa bn fareyi usb kaplosu ve flash disk takıyorum sorunsuz
  • Şimdi yazdıklarınızı tekrar okudum, usb girişlerinde sorun olsa diğer usb aygıtlarda da sorun olur.
    Anakartta birşey olsa yine diğer usb aygıtlarda sorun yaratır.
    İşletim sisteminde olsa güvenli modda da sorun olmaması lazımdı ama tabi az da olsa bu ihtimal hala geçerli.

benim size tavsiyem,cd üzerinden çalışan bir MİNİXP indirip sistemi ondan açın, klavyeniz aynı problemi yapıyor mu bir bakın,eğer yapıyorsa donanımsal bir sorun olduğu netleşir.
    Belki bios update vs ile düzelir belki düzelmez belki anakart arızalıdır vs.

Yani ilk yapacağınız şey cd üzerinden çalışan bir minixp ile denemek.
  • sorununu kökten cözecez şimdi%99 çözüm ( neden %100 değil amk ? demeyin :) )
    klavyeyi ters çevir
    havaya kaldır
    2 kere arkadan patlat (vur yani )

kessinlikle tekleyen klavyelerimde sorunsuz çalısıyor bu cozum (a4tech x7 g700 gaming keyboard )vs klavyeler

zarar gelmez merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcalibur17 -- 16 Temmuz 2015; 0:02:43 >
  • quote:

Şimdi yazdıklarınızı tekrar okudum, usb girişlerinde sorun olsa diğer usb aygıtlarda da sorun olur.
    İşletim sisteminde olsa güvenli modda da sorun olmaması lazımdı ama tabi az da olsa bu ihtimal hala geçerli.

benim size tavsiyem,cd üzerinden çalışan bir MİNİXP indirip sistemi ondan açın, klavyeniz aynı problemi yapıyor mu bir bakın,eğer yapıyorsa donanımsal bir sorun olduğu netleşir.

ama sistemim win 7 win xpyimi kurmam gerek 7 imi ayrıca kardeş bu dediklerini yapmak yerine format atsam ?

ayrıca arada bir düzelmesini anlayamadım ve şunuda belirtmk isterim windows orjinal degil hatası var 2 aydır onunla bi ilgisi varmıdır orjinal yap deme indirmedigim program kalmadı orjınal ypmk için user hatası veriyor hepsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sisliqece -- 16 Temmuz 2015; 2:22:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pchostdogan

sorununu kökten cözecez şimdi%99 çözüm ( neden %100 değil amk ? demeyin :) )
    klavyeyi ters çevir
    havaya kaldır
    2 kere arkadan patlat (vur yani )

kessinlikle tekleyen klavyelerimde sorunsuz çalısıyor bu cozum (a4tech x7 g700 gaming keyboard )vs klavyeler

zarar gelmez merak etme

ne 2 si ne 3 kardeş 50 defa vurdum olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisliqece

quote:

Şimdi yazdıklarınızı tekrar okudum, usb girişlerinde sorun olsa diğer usb aygıtlarda da sorun olur.

ama sistemim win 7 win xpyimi kurmam gerek 7 imi ayrıca kardeş bu dediklerini yapmak yerine format atsam ?

ayrıca arada bir düzelmesini anlayamadım ve şunuda belirtmk isterim windows orjinal degil hatası var 2 aydır onunla bi ilgisi varmıdır orjinal yap deme indirmedigim program kalmadı orjınal ypmk için user hatası veriyor hepsi

format atın demiyorum.cd üzerinden çalışan MINIXP var onu indirip cdye yazıp cd üzerinden açıp test edebilirsin.

Eğer arada bir yapıyorsa anakartta ya da psu gibi diğer sistem bileşenlerinde sorun olabilir.

klavyeyi ön ve arka usblere takarak denedin mi?
    ps2 klavye denedin mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sisliqece

quote:

format atın demiyorum.cd üzerinden çalışan MINIXP var onu indirip cdye yazıp cd üzerinden açıp test edebilirsin.

Eğer arada bir yapıyorsa anakartta ya da psu gibi diğer sistem bileşenlerinde sorun olabilir.

klavyeyi ön ve arka usblere takarak denedin mi?
    ps2 klavye denedin mi?

kardeş pcde cd sürücüsü yoktur yani cd rom yoı
    ps2 klavye denemedim
    ön tarafta usb yerı yok

anakartta ve psu da sorun dedigin cihazdamı yazılımsal sistemdemi ?

• ? ?
  • ?? yardım
  • kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sisliqece -- 16 Temmuz 2015; 13:43:59 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.