Merhaba benim sorunum klavye ; Ben yeni bir klavye aldım ve bu klavyeyi başka bir bilgisayarda denedim gayet güzel çalıştı ancak benim bilgisayarda sorun oluyor:
1-)Çok hassas davranıyor sanki dokunmatikmiş gibi ama diğer bilgisayarda böyle birşey olmadı 2-)Aynı harfe iki kez tıklıyor Örneğin; aa bb cc gibi " ddoonnaannıımm hhaabbeerr " böyle oluyor 3-)Bir tuşa basılı tutarken takılarak gidiyor
Eski klavyemide tuşa basılı tutarken takılmasından dolayı değiştirmiştim (peste felan adam bir anda duruyor) Acaba bilgisayarımdamı bir sorun var.
laptop klavyesindenmı bahsediyorsun yoksa normal klavyemi
klavyen eğer usb ise başka usb portuna takıp çalıştırmayı dene
hayir usb klavye butun portlari denedim olmadi bazi portlarda cift yazma sorunu gitti ancak takilma sorunu geldi
cimbom4418C
kullanıcısına yanıt
bilgisayarın donuyor olmasın virüsden felan imkanın varsa başka bi klavye ile dene aynısı olucakmı bakalım
senle konuşurken virüs taraması yapıyodum 2 virüs buldu sildi onları 3 tane klavye denedim (1 tanesi eski klavyem 1 tanesi bi yerden getirdim 1 tanesi yeni klavyem) eski klavyem düzeldi takılma sorunu kalmadı.Başka bir yerden getirdiğim klavye sorunsuz çalıştı takılma felan yok.Yeni olan ise çift yazmaya takılmaya devam etti baştada belirttiğim gibi yeni klavyem başka bilgisayarda sorunsuz çalışmıştı.