Şimdi Ara

Klavye tuşları değişti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşime yeni klavye almıştım gamebooster g5 modeli. Bir şeyler yapmış yazılım falan da yüklemiş sonra tuşların hepsi değişmiş. Örneğin a harfine basınca g harfi yazıyor. İnternette o kadar araştırdık çözümü bulamadık. Klavyeyi kendi bilgisayarımda denedim yine farklı harflerle yazıyor. Sanırım klavyenin kendi üzerinde bir belleği var bu belleği sıfırlamamız gerekiyor. Bilgisi olan var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefon Klavye Tuşları Değişti: Nasıl Düzeltilir?

Telefonunuzun klavye tuşlarının yer değiştirmesi can sıkıcı bir sorun olabilir. Neyse ki bu sorunu genellikle evde kolayca düzeltebilirsiniz.

Tuşların Yerini Değiştirme Adımları:

1. Telefonunuzu kapatın ve pili çıkarın (varsa).
    2. Bir cımbız veya sivri bir nesne kullanarak yanlış yerleştirilen tuşları dikkatlice kaldırın.
    3. Tuşları doğru konumlarına yerleştirin.
    4. Pili yeniden takın ve telefonu açın.

Tuşlar Takılmaya Devam Ederse:

• Tuşların altındaki alanda kir veya kalıntı olup olmadığını kontrol edin.
    • Bir pamuklu çubuk veya basınçlı hava kullanarak kalıntıları temizleyin.
    • Sorun devam ederse, tuşların kendilerinde veya klavye devresinde sorun olabilir.

Profesyonel Yardım Alma:

Yukarıdaki adımları denemenize rağmen sorun devam ediyorsa, telefonunuzu profesyonel bir teknisyene götürmeniz gerekebilir. Sorunu teşhis edebilir ve gerekli onarımları yapabilirler.

Önemli İpuçları:

• Tuşları çıkarmak veya yerleştirmek için keskin nesneler kullanırken dikkatli olun.
    • Tuşları zorlamayın, aksi takdirde hasar verebilirsiniz.
    • Sorun devam ederse, telefonu daha fazla hasar görmekten korumak için kullanmayın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • F klavyeye geçme ihtimali var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f klavyeye geçmiş olabilir hocam bir kontrol edin

• Q harfine basınca F yazıyorsa F klavyeye geçmissindir denetim masası klavyeden dil seçeneklerinden düzeltebilirsin

• lord276 kullanıcısına yanıt

Bende ''q'' harfine basınca ''t'' harfi çıkıyor ve düzeltmeyi bulamadım nasıl düzeltebilirim fikriniz varmı

• Efe279 E kullanıcısına yanıt

yukarıdaki linkteki talimatları izlemeniz size yardımcı olucaktır. şimdiden kolay gelsin

• yok alakası yok direk klavyenin kendi anakartında tuşları değişti mecburen amazona yolladım yenisini yolladılar bana geri başka çare yok 2haftadan beri uğraşıp duruyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.