Şimdi Ara

Klavye tuşlarının yerini değiştirme??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben klvyedeki bazı tuşların yerni değiştirmek istiyorum. Örneğin E tuşuna bastığımda 1 tuşuna basmış gibi algılamsını istiyorum. bunu oyun oynarken 8. 9. no'lu tuşlara basrken zorlanmamdan dolaya isitoyrum. elime yakın yerlere koyarsam daha kolay olur. Bu mümkünse yardımınızı bekliyorum. Teşekürler

• Benim de senin soruna benzer bir sorum varhttp://forum.donanimhaber.com/m_12256780/tm.htm ama henüz cevaplanmadı, aslında forumlarda ve google da çok araştırmama rağmen bir sonuç elde edemedim yani internet te bunun ile ilgili bir açıklama/bilgi yok. Bu sıralar Windows ta böyle birşey yapılamaz gibi bir hisse kapılmaya başladım. Oysa yeni bir işletim sistemi olan Pardus Linux ta bile bu yapılabiliyor ve internette bunun yapılabilirliği ile ilgili dökümana kolaylıkla ulaşılabiliyor. Çözümü bulabilirsen lütfen bana da bilgi ver ( riskator@ahiska.net ) şayet ben bulabilirsem mutlaka buraya yazarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: arbinan

Ben klvyedeki bazı tuşların yerni değiştirmek istiyorum. Örneğin E tuşuna bastığımda 1 tuşuna basmış gibi algılamsını istiyorum. bunu oyun oynarken 8. 9. no'lu tuşlara basrken zorlanmamdan dolaya isitoyrum. elime yakın yerlere koyarsam daha kolay olur. Bu mümkünse yardımınızı bekliyorum. Teşekürler

Oyunun menulerine gir. Controllers seçeneğinde oyunun tüm kontrol tuşları yazılı. Kullanma şekline göre tuşları yeniden ata.
  • OYUNUN KONTROLLERİNDEN DEĞİŞTİRME İMKANI YOK O YÜZDEN BÖLE BİR YÖNTEM ARIYORUM
  • Arkadaşlar ,
    yok mu bu (http://forum.donanimhaber.com/m_12256780/tm.htm ) konuda bir fikri yada bir yol gösterecek olan...
  • BANADA GEREK AYNI YOL YORDAM BİLEN YOKMU GÜNCEL

UPPPPPPPPP
  • Key Transformation adlı yazılımla değiştirebiliyorsun galiba bir deneyin...
  • Biraz hortlatıcağım ama :)
    SharpKeys veya KeyExtender adlı programlarla tuşları değiştirebiliyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.