Şimdi Ara

Klavye Tuşu Takılı Kalıyor--Y510P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Y510p kullanıyorum alalı yaklaşık 2 yıl olacak ve W tuşu bazen basılı kalıyor büyük ihtimalle fazla oyun oynamaktan Acaba bu sorun garanti kapsamına giriyormu ? Girmez ise değiştirmeyi düşünüyorumda nereden alabilirim veya Vatan Bilgisayar değiştirirmi ücreti karşılığında biraz tuzlu olacağını tahmin ediyorum.Önerileriniz nelerdir arkadaşlar ?

• 1.cisis garantiye girmez ama bazı firmalar bonkör oluyor ve değiştiriyor bu yüzdne ilk bunu dene.
    2. Malsefki böyle ufak parçlar pek bulunmuyor bu yüzden yine servise yollayıp para ile yaptırabilrisi.
    3. vatanın kendnin yapacağını sanmıyorum oda yüksek ihtimal servise yollayıp orada yaptıracaktır.
  • Kendi önerim ise fiyatını sor çok uçuk bir fiyat derlese normal kulalnımda w tuşunu pek kullanamdığından sorun oluşturmaz oyun oynarkende zaten laptopu masa gibi bir yere koyacağından harici klavye al onu kullan yok çok istemezlersede yaptırırsın.
  • İnternetten baktımda komple klavyenin fiyatı 80-100₺ arasında değişiyor.Şimdilik bi sıkıntım yok sadece oyun oynuyorken sıkıntı oluyor.Bu hafta araştırma yapacağım biraz teknik servislerden fiyat toplarım ucuza klavyeyi verirlerse kendimde takabilirim.Vatanada sorayım bakalım ne kadar fiyat çekecekler. @ali980

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Telvis

İnternetten baktımda komple klavyenin fiyatı 80-100₺ arasında değişiyor.Şimdilik bi sıkıntım yok sadece oyun oynuyorken sıkıntı oluyor.Bu hafta araştırma yapacağım biraz teknik servislerden fiyat toplarım ucuza klavyeyi verirlerse kendimde takabilirim.Vatanada sorayım bakalım ne kadar fiyat çekecekler. @ali980

o zaman şimdiden hayırlı olsun diyeyim bir daha sorun çıkarmaz inşallah

• Teşekkür ederim.İnşaallah çıkarmaz bir daha yardımlarınız içinde ayrıca teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.