Şimdi Ara

KLAVYE VE MOUSE SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bimeks ten bi bilgisayar aldım ve bu bilgisayarla kablosuz klavye ve mouse geldi.benim sorunm şu:klsvye ve mouse bazen takılıyo örneğin klavyde "nasılsın" yazıcam

"nnsln"gibi bi yazı çıkyor bu neden olabilr sizce

• Çekmiyor bazen...

alıcıyı klavyeyi görecek şekilde koyun...
  • alıcınerde oluor:D:D kusra bkma yeniyim kablosuza
  • Alıcı bilgisayara klavye yerine bağladığın bir cihaz klavyenin kutusundan çıkan.Ben de yıllar önce küçücükken kablosuz klavyeyi kırdım sırf oyun oynarken görmüyor araba geç dönüyor diye.Bir daha da kablosuz kulaklık ve telefon dışında bir cihaz almadım.Bence pillerini bir değiştirin yine olmazsa kabloluyu geri takın.
  • peki aldığım bilgisayarın kutusunun içinde bu mouse kablosu varmıdır??mouse ve klavye markası hp
  • Ya bacağı yarıklar kullanamıyor çok iyi o dalgaları..
    Bu arada onun USB modem büyüklüğünde bir alıcısı vardır o alıcıyı mümkün olduğunca yakın tutmaya çalış aletine..
    Ancak üzülerek söylüyorum ki Wireless Keyboard ve Mause dalgası iyi şekilde geliştirilmiş ya da Stabil cihazlar değil daha...
    Örneğin bundan bir kaç yıl önce almıştım ve üzülerek geri verdim çünkü bu çekmeme olayları iyice kötü oldu artık keyboardu görmez oldu PC..
  • Sanmıyorum zira bunlar kablosuz olarak üretilmiş madem kablolu kullancaktın kablolusunu alsaydın derler.Pilini değiştirmeyi bir dene düzelmezse ve kablosuz istiyorum dersen illa öyle idare edeceksin demek üzgünüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve mouse takılmaları
    9 ay önce açıldı
    Klavye ve Joystick Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

Ya bacağı yarıklar kullanamıyor çok iyi o dalgaları..
    Bu arada onun USB modem büyüklüğünde bir alıcısı vardır o alıcıyı mümkün olduğunca yakın tutmaya çalış aletine..
    Ancak üzülerek söylüyorum ki Wireless Keyboard ve Mause dalgası iyi şekilde geliştirilmiş ya da Stabil cihazlar değil daha...
    Örneğin bundan bir kaç yıl önce almıştım ve üzülerek geri verdim çünkü bu çekmeme olayları iyice kötü oldu artık keyboardu görmez oldu PC..

yok valla bacağı yarmadan öncede çekmiyodu arada

valla benim de sonum kablolu bi tane almak olucak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.