öncelikle aranıza şimdi katıldım hepinize merhaba arkadaşlar benim creatıve wireless 9000 pro kablosuz klavye ve mouse setim var bu klavye ve mouse bilgisayarı formatlamak istediğim zaman hani diyor ya cd den ön yükleme için bir tuşa basın orada çalışmıyor ve bu güvenli mod seçeneklerinde de aynı klavyem daha önce teknik servis tarafından değiştirildi bu ikinci klavyem ama buda aynı sorunu yaratıyor ne yapacağımı şaşırdım belki sizin önerebileceğiniz birşey vardır iye düşündüm en kısa zamanda bu sorunu çözmem gerekiyor bana yardımcı olun
Klavyede F Lock kilit tuşu var ona basıyormusun ?
pardon nerde acaba f lock bulamadımm :):)
yahu hocam ayni klavyeden bende var bazen makina tanimiyor calismiiyor flock tusu nedir acaba ondanmi
USB destekli çalıştığı için DOS ortamı, Güvenli Kip gibi ortamlarda çalışmaz. Çünkü donanımların driverları bu ortamlarda aktif olmazlar. BIOS'ta USB Keyboard veya benzeri bi'seçenek olması lazım.. Enabled konumunda olup olmadığını kontrol ediniz, Disabled ise Enabled konumuna getirip, değişiklikleri kaydedip çıkın..
Umarım faydalı olur,
Kolay gelsin..
yaw arkadaşlar benim sorunum kalmadı bi arkadaşın pc yi getirdim ewe tamir amaçli o bilgisayara taktım tanıttım onda çalıştı o bilgisayarı tamamladıktan sonra kendi bilgisayarıma taktım bende sorun kalmadı aslında credo nun dediği doğru arkadaşım sen bide credo arkadaşımın dediğini dene işe yarayablir bu arada bu klavyede flock tuşu yok o microsoft klavyelerde var diye duydum yani boşuna aramayın credo yardımın için bu arada teşekkürler kardeşim
Rica ederim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme