Şimdi Ara

klavye yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkdaslar bugun yeni klavye mosue seti aldım markası : Microsoft wireless optical desktop comfort edit. fakat bilgisayara taktıgımda açılmıyor

bunun nedeni nedir biostan bir ayar yeri varmıdır bulamadım bir yarımcı olurmusunuz ?

bilgisyar oteki kablolu mouse ile kalvyeyi takınca da açılıyor. Fakar oteki usb veya ps2 kalvye mosue bir arada takınca farklı farklı da taktım ama yine de açmıyor... nedeni ne olabilir __?

• bilgisayar hiç mi acılmıyor..?? yoksa acılıyor dakullanamıyormusun ..sana bi tane disket vermişlerdir onu takıp bi dene baslangıc disketi olması lazım .
  • kutusunun içinden bende baktım ama disket çıkmadı
  • klavye wireless olduğu için sistem klavyeyi görmüyor ve tabii ki açılmıyor. Öncelikle klavye bilgisayara tanıtılmalı. Bunun için bir disket ya da büyük bir ihtimalle cd vermişlerdir. O cd ile kurulum yaptıktan sonra bilgisayar klavye ve mouse görecektir. Yoksa olmaz.
  • Driver da buldum microsoftun sitesinden kurdum
    ama sanırım biosla ilgili bir ayar etmek gerek çünkü başlangıcta ekrana goruntu bile gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saaan06 -- 15 Ekim 2006; 0:06:47 >
  • Yokmudur bir bilen arkadaslar...
  • bende forumu bir şey sanıyordum

sorun kendim buldum

sadece ps2 olarak değildedirk ub deb takak gerekliymiş neyse deneyim oldu yaknda geri gelcem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saaan06 -- 15 Ekim 2006; 0:51:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye + Mouse Önerisi?
    11 ay önce açıldı
    Klavye ve Joystick Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pm ni yeni gördm,
    aynısından bir kaç arkadşaa daha aldk
    hiç bir problem çıkmamıştı
    ama şu an çözmüşsün zaten sende galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: saaan06

bende forumu bir şey sanıyordum

sorun kendim buldum

sadece ps2 olarak değildedirk ub deb takak gerekliymiş neyse deneyim oldu yaknda geri gelcem

forumada oluyor böle şeler. Herkes hazır kıt-a buarda yardım için beklemiyor. Bende cevap alamayınca kızıyorum ama hak vermek lazım bi yerde bilgisizlikle alakası yok üşengeçlik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.