Şimdi Ara

Klavyede 2 tuşa aynı anda basamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı yeniledim ve yeni anakartta ps2 girişi bulunmuyordu.klavyem de mouse'um da ps2 oldugundan 2 ps2 yi tek usb ye çeviren bir alet aldım.Mouse da klavyede düzgün olarak çalışıyor.Ama oyunlarda 2 tuşa aynı anda basmak gerekebiliyor.W'ye basarken birazcık sola gitmek için A'ya basıyorum.Olması gerektiği gibi sol üst tarafa doğru gidiyor.Sonra A'yı bıraktığımda dümdüz koşmaya devam etmesi gereken adam yerinde öylece duruyor.W'ye basmıyormuşum gibi kalıyor yerinde.Parmağımı tuştan çekip tekrar W'ye bastığımda dümdüz koşmaya devam ediyor.Yani 2 tuşa aynı anda basıp sonra tek tuşu bırakırsam 2 tuşu da basmayı bırakmış gibi oluyorum.Nasıl çözebilirim bu sorunu?

• muhtemel sorunun ps2 to usb çevirici den kaynaklanıyor , yapılacak olan mantık usb klavye mause ile denemek
  • neden tek usbye çeviren aparat aldınız ki? bir de 2 aparat ile deneyin.yani yeni anakartınızda birsürü usb girişi vardır.2 tanesine takın mouse ve klavyeyi öyle deneyin.bir de usb 2.0 a mı takıyorsunuz yoksa 3.0 girişine mi?usb 3.0 driverları kurulu mu pcde?
  • usb 3.0'a takıyorum.Driver yüklü.Buradaki satıcını elinde tekli bulunmadığı için öyle bir aparat almak zorunda kaldım.Mouse da zaten sorun yok usb girişli bir klavye alırsam sorunum çözülür demekki
  • bilemem çözülür mü..sadece deneyin yazabilirim.kesin düzelir demek müneccimlik olur.bu arada usb 2.0 da denediniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.