Şimdi Ara

Klavyede 3 tuş basmıyor ! Lütfen yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sony Vaio VGN-NW2STF-T modeli kullanıyorum. PES ve Counter oynarken 3 tuş aynı anda basmıyor. Yani çapraz yönde hareket ederken aynı zamanda pas veremiyorum mesela. Counter oynarken de çapraz yönde hareket edemiyorum. Bundan önce kullandığım iki dizüstü makinada da bu sorunları hiç yaşamamıştım. (Hp Pavillion ve Toshiba Satellite) Ama Sony Vaio die güvenip bi ton para verdiğim bu makinada maalesef yaşıorum. Bunun mutlaka bi çözümü olmalı. Çözümü bulan arkadaş lütfen burada yayınlasın. Yoksa çarpıcam yere bu gerizekalı makinayı... Bu arada makinanın bir olumsuz özelliğini daha yazayımda içimde kalmasın. Sinek gibi bir ses çıkışı var adeta. Toshiba ve Hp gümbür gümbürdü bunun yanında :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JPM -- 30 Ocak 2010; 11:19:32 >

• Ya bu konu hakkında herhangi bir fikri olan yok mu arkadaşlar, kafayı yiycem ama yaa...
  • eger masaustu kullaniyor olsan klavye baglanti noktasindan kaynaklaniyor diyecektim.harici bir klavye kullaniyorsan bunun ps/2 baglantili degil usb baglantili olanini tercih etmelisin.ps/2 baglantili klavyeler ayni sorunu yasatiyor.
  • Hayir sorun usb ve ps/2 değil, sorun klavyenin kendi özelliği. Microsoft curve klavyede bu sorun vardı, usb idi, değiştirdim pes oynayamadğım için,
    logitech 600 ve mx3200 aldım, onlarda bu sorun yok.
  • logitech klavyeeee all sorun yaşamassın
  • Arkadaşlar, Nasmı değer SONY 'nin verdiği rezil cevaba bakarmısınız ! Başka yorum yok...

Merhaba Fatih bey.

Maalesef SONY notebook lar oyun icin planlanmamisdir, VAIO larda aradiginiz klavya özelligi maalesef yok. Ancak VAIO Control Center dan klayva ayarlarina bakin ve ordaki hiz ve nazikligi ayarlamaya deneyin, ama degisiklik getirmeye billir.

Ses ile ilgili birsey demesi sor, en iyisi siz ayni modeller ile kiyaslamaya deneyin, ordan ayni ayarlarda ses yüksek ollursa, sizin cihazda hata var dir o halde.

Saygilarimla
    Yilmaz Baydi
    Sony VAIO Link Support

--- Original Message ---

İyi çalışmalar ! Sorunum klavye ile ilgili. Oyun oynarken 3-4 tuşa aynı anda bastığımda algılayamıyor. Mesela PES 2009 oynarken hızlı koşma tuşuna basarken,çapraz yönlere hareket edip aynı anda şuta basamıyorum. Yasa Counter Strike oynarken, çapraz yönlere hareket edemiyorum. Bu sorun ilk defa başıma geliyor. Daha önce Hp Pavillion ve Toshiba Satellite'in modellerini uzun zaman kullandım ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Bunun dışında birde ses konusunda memnun değilim makinadan. Çok za

• Çoğu laptopta öyle zaten bendede ms curve vardı görüntüsüne kandık neyse kardeşim bozmuş iyi etmiş
  • saçmalığa bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.