Şimdi Ara

klavyedeki 7ve8 tuşlarına seri basamak için bi devre arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Klavyedeki 7 ve 8 Tuşlarına seri basabılecek bı devre arıyorum Bunu knight online diye bi oyunda mınnor combo olarak kullanacagım belkı oynayanlar bılır bunu nasıl yaparım mesala bazı arkadaslar maosue dan yapmıslar maouse ın sag tuşuna sureklı bastıklarında bu 7 ve 8 tuşlarını basılmıs gıbı oluyor eger bılenınız varsa bı yardımcı olabılırmı ?

• Bunu ayrı programlada yapabilirsin .Programa tanımladıgın tuşa istedigin konfigirasyonu seri olarak yaptırabilirsin.ama devre kurup yacam dersen pic ile seri olarak klavye girişine ascıı kodları gönderebilirsin...
  • bu kodları nasıl göndercem

ayrıca bu programın adı fln ne :D nu söylermısın
  • murat şuanki elektronik bilgin ile Hex Kodu,C Kodu Yazamaz ve PİC programlıyamazsın....msn den sana anlattım.geç bu işi
  • Yine basite alınan elektronik projesi.Pile ampul bağlamak gibi birşey sanıyorsunuz herhalde böyle şeyleri.
    Elinizden gelmeyen şeyler konusunda insanları zorla sıkıştırmayın bilgi veya devre için.Yapabileceğiniz şeylere yönelin,eğer yapamıycaksanız da bırakın başkaları yapsın,herşeyi siz yapmak zorunda değilsiniz...
  • knight online hiç oynamadım. ama amaç iki tuşa aynı anda bamaksa ve bu seri hareketi elle yapabilirsen (yani klavyeden değil sürekli mousedan basarak) şöyle bir mouse temin et. (tuşları bu tarz olan)

klavyedeki 7ve8 tuşlarına seri basamak için bi devre arıyorum

sonra bunun sol butonundan 7 ye sağdan 8 e bağlantı yap. iki parmakla seri basabilirsin. yada aynı anda basmak gerekli ise iki butonun üzerindeki plastikleri patex gibi yapıştırıcıyla yapıştırıp. 7 ve 8 e basan bir tek buton elde et. ama bunu otomatik olarak yapmak istersen, işin içine mikrodenetleyici program vs girer. şayet bunun bir getirisi olursa ticari olarakta geliştirilebilir. (kit vs olarak) aksi taktirde (yada oyunun bağımlısı değilse) kimsenin uğraşacağını sanmam. zor değil ancak programlama ve mikroişlemci bilgisi gerekli

• al bak murat azarıda yedik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden kosp ve macrolar vardı.Neydi be o günler:...Karakterim seviye düşecek diye yüreğimiz ağzına geliyordu...Belki macrolar halen durabilir.Ben artık o salak oyunu bıraktıgım için bilmiyorum. Belki daha macro işi vardır araştır bakalım sen bidaha ...
    Ama bu oyunu bırakmanı tavsiye ederim.
  • herkes yazılım program demiş, bende farklı yaklaşayım bu konuya; :D

klavyenin içini aç
    7 ve 8 tuşlarının buton yollarını izle,
    lehimli bir yerde bitiyorsa oradan telle uç çıkar,
    uçları bir dc röleye bağla,
    röleye alternatif gerilim uygula,
    saniyede 25 kez bamış kadar olursun :D,
    gürültüden başın ağrırsa kulaklık takarsın :D

walla böle bişi denemedim. tavsiye edermiyim bilmiyorum. hurda bir kalvyede deneyen bir arkadaş çıkarsa sonucu duymak isterim :D
  • quote:

herkes yazılım program demiş, bende farklı yaklaşayım bu konuya; :D

klavyenin içini aç

walla böle bişi denemedim. tavsiye edermiyim bilmiyorum. hurda bir kalvyede deneyen bir arkadaş çıkarsa sonucu duymak isterim :D

Naptın kardeş.Klavyede yolları izlemek kolay mıBir kestin mi bir çok tuş birden gider.(En azından benim klavye için)
    Ayrıca arkadaşın elektronik bilgisi olduğunu düşünmüyorum.En güzeli PC programı önermek.

• 12 v ile calışan bir motor al motora ekzantrik bir mil tak klevyeye monte et
    12 v ayarlı bir adaptörle motorun hızını istedigin ayara getir
  • AutoHotkey yükleyip düzgünce kodlamak daha rahat olmaz mı, özel mesaj at istersen ayarliyim bi macro
    (ödeme olarak dürüm kabul ederim sadece, soğanlı olacak.)
  • olsa güzel olurdu ama dimi? film gibi...

quote:

Orjinalden alıntı: strom

quote:

herkes yazılım program demiş, bende farklı yaklaşayım bu konuya; :D

klavyenin içini aç

Naptın kardeş.Klavyede yolları izlemek kolay mıBir kestin mi bir çok tuş birden gider.(En azından benim klavye için)
    Ayrıca arkadaşın elektronik bilgisi olduğunu düşünmüyorum.En güzeli PC programı önermek.

• Detay versen biraz
    7 ve 8 tuşlarına aynı anda mı basılsın?
    Yoksa 7 8 7 8 7 8 şeklinde mi?
    Kaç milisaniye delay istiyorsun iki tuş vuruşu arasında?
    7 ve 8 birbirinden ayrılsın mı? yani 7 8 7 diye bitsin mi macro, yoksa 7 ye basınca her zaman 8 ile mi bitirsin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.