Şimdi Ara

Klavyeme çay döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop klavyemin numpad kısmını azcık çay döküldü hemen sildim ve ters çevirdim.Sonrasında açtığımda 9 tuşu sürekli basıyordu bende ters çevirip bilgisayarımı kapattım.Şimdi açtığımda ise bütün tuşlar çalışıyor ama ö tuşuna bastığımda 6 tuşunu da basıyo - sağ y6ön tuşu virgül basıyo - 5 tuşu chromede tam ekrana geçiyo - bide sürekli chrome de sağ da elements yazan bişey açılıp duruyor.Düzeltmek için ne yapabilirim yardım lütfen.

Bide Space , y6ö tuşları , numpaddaki 0 ve enter tuşları biraz sert.

• touchpad de biraz yavaş bu arada ve alt y6ön tuşu çalısömıyor
  • Garanti bittiyse klavyeyi söküp komple temizleyin. Sökme yöntemini marka model yazıp google'dan bir bakın. Garanti varsa verin servise değiştirsinler ama kullanıcı hatası olduğu için ücret alırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garanti yok hocam bide bilgisayar benim değil.o yüzden sökmek istemiyorum.Birde dün çayı ilk dö6ktüğümde durum daha k6ötüydü kapatıp beklesem falan düzelmez mi?
  • Islanan yerlerdeki tuşu tutan metal tırnaklar paslanabilir.

• Hocam bu klavye de bide tuşların arasında çıkarılacak yer yok anca içten açıp çıkarabiliyosun.Ben şuan boşluk ve yön tuşlarına sürekli basarak onları eski işlevlerine döndürdüm ve şuan tek sorunum ö yerine 6 basması ve alt yön tuşumun çalışmaması diğerleri düzeldi yavaştan.
  • İşlemciyi kastıran birşeyler açın oyun filan mesela. Laptop iyice ısınsın bir süre böyle kalsın. İçinde nem kaldıysa kendi ısısıyla buharlaşıp çıksın. Bi ihtimal düzelebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Rakı Bardağı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam hocam çok sağolun deniyorum hemen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.