Arkadaşlar Yeni bir masaüstübilgisayar topladım İnşallah ay sonuna alacağım onun için klavye almadım çünkü eski bilgisayarımın klavyesi duruyordu.(5-6 senelik) Klavye çalışıyor mu diye test ettim ps2 ağızı vardı usb aparatla notebook'uma bağladım çok da güzel çalış dı AMA!!!Most Wanted 2 oyunuma girdiğimde A(gaz)'ya bastığımda araba azıcık ilerliyor sonra duruyor sizce sorun nedir ve masaüstümde de bu sorun olur mu??? Konuyu Yanlış yere açtıysam yada daha önceden açıldıysa lütfen Affedin... Saygılarımla...
İyi günler,
Belki epey uğraştıracak çözüm yöntemleri var ama gidin ps2- usb dönüştürücüsü alın kolayca çözülür ama en kolayı gidin yeni bir klavye almak usb'li
Karışık bir durum görmeden veya sistemle ilgili daha fazla bilgi vermeden çözülmesi zor
Klavyem zaten usb aparatıyla bağlı ama most wanted 2 de gazı basıyorum araba 80-90km/h oluyor sonra ilerlemiyor basıp bir daha çekmek gerekiyor bilgisayara daha yenide windows 8 pro 64 bit yükledim
Yok mu arkadaşlar cevap verecek ??????
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme