Şimdi Ara

klavyemin ışığı masaüstüne gelince acılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar benim sorunum güvenli mod için basmam gereken f8 tusuna basıyorum ama klavyem o sırada etkisiz olduğu için basmıyor klavyenin ışığı masaüstü simgeleriyle beraber etkinleşiyor bu sorunuma yardımcı olurmusunuz lütfen teşekkürler şimdiden

• başka bir klavye ile dene istersen.Onla alakalı bir sorun olabilir.
  • Bende de aynı olay oluyor. Bios'a filan giriliyor da, bilgisayara reset atınca ya da elektrikler gidince bilgisayarı olağan başlat seçeneğine enter yapıyorum o zaman çalışmıyor. Klavyenin marka modeli nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.I.G. -- 30 Ekim 2010; 22:15:21 >
  •  klavyemin ışığı masaüstüne gelince acılıyor

İlk aklıma gelen şey , bu oldu. Şâyet klavyeniz USB ise , BIOS menünüzde ; son ikide yer alan değerler "Enabled" mı ? Anakartların farklı olmasına bağlı olarak ; "USB Functions" veya "Legacy USB Support" ibareleri, farklı isimler altında yer alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 30 Ekim 2010; 22:16:00 >
  • benim klavyem sadece masaüstüne gelince açılıyor ve bilgisayar bilgimde fazla yok yani masaüstünden öncesi hiç çalışmıyor bios u nerden acabilirim dediğinizi yapmam için? bu arada klavyemin markası logitech

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcannn -- 30 Ekim 2010; 22:21:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcannn

benim klavyem sadece masaüstüne gelince açılıyor ve bilgisayar bilgimde fazla yok yani masaüstünden öncesi hiç çalışmıyor bios u nerden acabilirim dediğinizi yapmam için?

Anakartınızın modelini , söyler misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcannn

benim klavyem sadece masaüstüne gelince açılıyor ve bilgisayar bilgimde fazla yok yani masaüstünden öncesi hiç çalışmıyor bios u nerden acabilirim dediğinizi yapmam için? bu arada klavyemin markası logitech

Modelini de söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim, belki klavyelerimiz aynıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anakartımı bilmiyorumda hepsini yazayım en iyisi intel core 2 duo cpu e7400 @2.80ghz 2 gb ram windows xp professional versiyon 2002 service pack 3 klavyem logitech internet 350 sanırım yeterli olmuştur lütfen beni mazur gorün dediğim gibi fazl abilmiyorum
  • kablosuz klavyelerde bu sorun olabiliyor bir çözümü vardır mutlaka ama ben format atarken felan kablolu klavyeyi takıyorum sadece 1 tuşa bastıktan sonra çalışıyor zaten diğer klavye
  • klavyem benim kablolu ama
  • biosta ben daha önceden usb keyboard diye birşey görmüştüm sanki seninkinde öyle bir şey varmı bi baksan legacy usb support felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jegande -- 30 Ekim 2010; 23:18:39 >
  • abicim hiçbir şekilde klavyem masaüstü simgeleri çıkana kadar çalışmıyor simgeler çıkınca klavyemin ışığı yanıyor yani etkinleşiyor ne biosa nede g.kipe girebiliyorum yokmu bunun bi ayarı
  • Biosa girip usb klavye, mouse desteğini açmanız lazım.
    usb legacy support,
    USB Keyboard Support,

gibi isimlendirilmiş sekmelerdir.

bios yazılımı sekmelerinde biraz arasanız bulursunuz.
  • abicim iyi güzel arayım ama biosu nasıl açıcam ben ? diyorumki sistem açılınca değil masaüstüne kadar kapalı klavye masaüstü simgelerini açmaya başlayınca devreye giriyor klavyem ışığı o zaman yanıyor bioasa girmem için del yapmam gerek makineyi açınca oysa benim klavyemin tuşları masaüstü açılana kadar çalışmıyor varsa başka bir yolu biosu açmanın lütfen söyleyin arkadaşlar
  • geçici standart ps2 klavye bulup deneyebilirsin.
    senin sorunun win altında bi çözümü yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.