Şimdi Ara

Klavyeye birşey oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
25.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler son günlerde klavyeye birşey oldu sanki bir tuş basılı kalmış gibi.Oyunlarda hareket edemiyorum.Tab vb tuşa basıncada hızlı hızlı açılıp kapanıyor.Ayrıca büyük harf sorunuda var örnek> DoNANIM HABeR ben bu yazıyı normalde büyük harf açıkken yazdım ama sonuç ortada.Hızlı yazınca capslock açıl olmasa bile büyük harf yazıyor bazen.Arada bir olup geçiyordu bu.Klavyede sağlam yani fiziksel bir hasar yokAyrıca bakıyorumda capslock açıık iken yazı yazınca capslock tuşu hafiften yanıp sönüyor.Anladığım kadarıyla basılan tuş capslocku açıp kapatıyor

A4 Tech x7 g800 klavye

• Bende de aynı klavye var ama öyle bir sorun hiç olmadı klavyenin driverını tekrar yüklesen macro tuşuş falan ayarladıysan iptal et en sonda aç bak klavyeyi yani
  • donanımsal bir sorun değildir. aynı sorunu ben de yaşadım ve kimin aklına gelirdi ki PC deki virüsün buna sebep olduğunu.
    Nod32 ile temizle, tepe tepe kullan
  • arkadaşında söylediği gibi büyük ihtimalle virüstür tarama yaptır bilgisayarını
  • virüs olabilir diyorsunuz da capslock ışığını nasıl yakıp söndürecek kılavyede kardeşim kılavyeyi ter çevir masaya vurarak temizle içindeki tislikleri sonra driveri kaldır tekrar kur son olarakta kılavyeyi sök yeniden tak pc ye rest bu kadar basit..

olmadıysa o düğmeyi çıkart tekrar tak capslock yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 15 Mayıs 2011; 12:46:35 >
  • KlavyendekiTüm tuşlara teker teker basıp bırakmayı dene.... ;)
  • Yorumlar için sağolun.Ters çevirip temizledim.Sonra capslock ve yanındaki tuşları çıkarıp temizledim.Şimdi klavye hakkından bilinmesi gereken 2 husus var.Ilki klavyenin driveri yok.Macro atanmıyor tuşlara.İkincisi klavyenin tuşları ile tabanı arası yükseklik fazla.Bu yüzden çayvb dökülüp bir tuş sıkışsa idi kesinlikle belli olurdu.Ki bu durum zor aynı hususdan dolayı.Şuan normalde capslock açık.Fakat küçük yazıyor hızlı yazmaya başlayınca karışıyor > BU B İR DENdnEMEDİR Klavyeyi sökmek pek istemiyorum.Çok fazla tuş var Nod veya MC essantials ile virüs taraması yapıp birşey olmassa son çare açacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • driverinni bilgisayar özellikler donanım aygıt yöneticisi klavyeler var driveri kaldır ordan sonra taratınca kendisi yükler
  • Evet beyler bir kanıya vardım.PC yeniden başlattım.İlk başladığı zaman klavye sağlamdı.Programlar başlamaya başlAyıncNA klavyey gitti.Buda ya virüsden yada driver.Bunlarıç çözmeyE çalışıyorurUM Mşuan
  • önce combofixle veya Spyware Doctor bi güzel temizle ve kaldır, sonra nod32 ile koruma altına al ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: allpino

Yorumlar için sağolun.Ters çevirip temizledim.Sonra capslock ve yanındaki tuşları çıkarıp temizledim.Şimdi klavye hakkından bilinmesi gereken 2 husus var.Ilki klavyenin driveri yok.Macro atanmıyor tuşlara.İkincisi klavyenin tuşları ile tabanı arası yükseklik fazla.Bu yüzden çayvb dökülüp bir tuş sıkışsa idi kesinlikle belli olurdu.Ki bu durum zor aynı hususdan dolayı.Şuan normalde capslock açık.Fakat küçük yazıyor hızlı yazmaya başlayınca karışıyor > BU B İR DENdnEMEDİR Klavyeyi sökmek pek istemiyorum.Çok fazla tuş var Nod veya MC essantials ile virüs taraması yapıp birşey olmassa son çare açacağım.

Macro atanmıyor derken senmi yapamıyorsun yoksa öyle bir özellik yok mu diyorsun?

• Microsoft Security essantial ile hızlı tarama yaptım.5 dene buldu.Temizledim düzeldi gibi.Teşekkürler DH virüsden olacağı hiç aklıma gelmezdi

@HQMEMBER klavyede fazladan 15 tuş var.Buna mouselardaki gibi macro atanma özelliği yok.Bunlar oyunlarda verebiliyorsun.Atıyorum bomba atmayı shiftin yanında bulunan tuş yapıyorsun gibi v.b
  • driverlerini yeniden yükle virüs taraması olarak da avast kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: allpino

Microsoft Security essantial ile hızlı tarama yaptım.5 dene buldu.Temizledim düzeldi gibi.Teşekkürler DH virüsden olacağı hiç aklıma gelmezdi

@HQMEMBER klavyede fazladan 15 tuş var.Buna mouselardaki gibi macro atanma özelliği yok.Bunlar oyunlarda verebiliyorsun.Atıyorum bomba atmayı shiftin yanında bulunan tuş yapıyorsun gibi v.b

evet. kesinlikle virüstendi.
    geri kalanını ise driver kurarak tamamlayabilirsin.
  • virüsden kaynaklanıyor kardeş donanımsal olacağını sanmıyorum klawyeyi darp etmediysen:...
  • veciihii işte buuu :D

Klavyeye birşey oldu
  • çok ilginç birşeY şu anda a4tech tEn yAzıyorum.lapTopa bağlı ve böyle oluyor.

Şimdi ise laptop klavyesinden yazıyorum ve sorun yok.

Pc de tek bir virüs yok ki zaten virüsten olsa laptoptada olurdu.

Dün klavyenin kablosundaki temassızlıktan dolayı tamamen söküp kabloyu kesip tekrar bağladım.Tuşlar fallan herşeyi yeniden topladım.

Ne olduysa ondan sonra oldu.

Yani sorun klavyeden kaynaklı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.