Şimdi Ara

Kliksa.com un ayıbı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın.Kliksaya yazdığım şikayet formunu kopyaldım

merhaba 11.04.2014 tarihinde abime almak için lg g2 siparişi verdim(cuma günü).Cumartesi günü kaynanamı doktora kontrole götürdük ve bypass ameliyatı olman gerekir dediler.bu ara ben Adana da oturuyorum kaynanamın ameliyatı ise Mersinde.Bugün sabah erken saatlerde(14.04) saat 6:30 gibi mersine geçtim ve sabah 9 küsürdü kliksayı aradım ve ürünün evime gönderilmesi değilde şubede kalmasını kendim gelip alacağımı söyledim bi taraftanda ups kargoyla konuştum onlarda kliksa dan bize talimat vermeleri gerekiyor aksi halde şubeye gelseniz bile ürünü alamayacağımı söylediler.kliksadaki bayan talimat formu hazırladığını söyledi öğlen tekrar arayın dedi.bir taraftan ameliyat sürüyor diğer taraftan abim ürün ne oldu diyor.neyse öğlen oldu yine kliksayı aradım yine talimat formu hazırlıyoruz dediler kaç gibi ups kargoya ulaşır diyorum 1 kaç saat içinde talimat gider diyor bana tam saat veremiyor.saat 3 oldu yine aradım kliksayı ve yine talimat gitmemiş ve en son yine aradım ve kargo adresi değişikliği yaptırdım ama bakalım yarın kargom nereye gidecek daha onu bile tam bilmiyorum ama suç bende ki sizi adam yerine koyup sipariş verende bir talimat formu 7 saatte yollanamaz mı?ayağıma gelecek ürünü neden şubeden kendim alayım yazıklar olsun size neyse en azından bypass ameliyatı iyi geçti bundan sonra kliksa mı asla

Sadece biraz anlayış bekledim ama nafile.şikayet.com a da bu yazıyı koyazacağım

• burak2011 B kullanıcısına yanıt
    Ben gittigidiyordan bir ürün almıştım, aynı şekil Ben de adana ceyhandayım Kargo Ceyhan şubesine geldi ama alamadım sonra kargo tekrar istanbula gitti e.ek gibi geri geldi

Edit:bu arada geçmiş olsun
  • sadece biraz anlayış bekledim ama bir talimatı bile veremediler
  • bu büyük bir sorun değil ki arakadaşım bende kliksadan aldım ups ile geldi gittim direk kargodan elden aldım kliksa napsın bazı kargolar veyeda il il farklılık gösterebilir.ama normalde kargo nun kuralları gereği elden vermiyorlar.kimiside veriyor sana öle denk gelmiş.burda asıl sıkıntı kargoda ilk defa senden duydum kardeş.
  • Sorun firmalardan ziyade insanlarımızın ta kendisinde!Anlayışsızına denk geldin mi yandın ki ne yandın?
  • Benzer bir olayda benim başıma geldi. Kliksadan aldığım ürün nerede diye ups kargodan baktım, aradan 2 gün geçmesine rağmen hala ilk günkü kargo hareketi olarak istanbulda bekliyor yazıyordu. Sonra kliksayı aradım, madem gecikecek iptal edin dedim. Neyse iptal ettiler, bir baktım kargo dağıtımda yazdı ups in sitesinde . meğer güncellememişler. Sonra ups i aradım madem öyle getirin diye, getiremeyiz kliksaya geri gidecek dediler. Sonra kliksayı aradım, ürünün tarafıma teslimi için. Hemen hallediyoruz dediler. Üstünden 1 gün daha geçti kargo yine gelmedi. Ups diyorki; kliksa bize teslim edilmesi için bilgi vermedi. Bu süreçte 10 defa kliksa yı aradım. en son sorunu çözdüler ama bir gün sonra teslim edilecek denildi. 1 gün sonra evde değilim o zaman gidip şubeden alayım dedim, ups kabul etmedi, illaki evde teslim edeceğiz yada kliksa bize bilgi versin şubeden teslim diye dediler. Kliksayı yine defalarca aradım, her seferinde hemen çözülecek denildi ama maalesef yine çözülmedi. Sonra o kargoyu alamadım ve ürün geri gitti. Kliksaya ulaştıktan 10 gün sonra ise ücret iadesi yaptılar.

• Geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok ayıp yapmış kliksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün yine aradim UPS kargoyu bize kliksa dan herhangi bir talimat gelmedi dedi.beni resmen salladilar demekki bir sorun olsa üründe bunlar allah bilir ne kadar ugrastirirlar.bu bana iyi bir ders oldu bir daha kliksa mi asla.kargo bugünde eve gelecekmis saka gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten internetten alışveişlerde hemen hemen tüm sitelerde aynı soun çıkıyor malesef git magazaya dokun al gibi olamıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.