Şimdi Ara

Kliksa G3 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar G3 almak istiyorum ve kliksada indiirmde g3 buldumhttp://www.kliksa.com/urun/lg-g3-d855-32-gb-titan-akilli-telefon/980005602

Sormak istediğim şey Resmi dispiritör garantili değil. Garanti şirketleri ise "evo-dubai-betpa-fonotel-cep paket" FForuma baktığımda kronik kasa çatlağı sorunu benim başıma da gelirse bu firmalarla başım ağrıma olasılığı nedir?

Birdebu şimdi paralel ithalat mıdır? vede alan varsa çekim de veya imei de vs. sıkıntı yaşanır mı??

• Gecen G2 konusunda evo garantiden uzak durun demisti birisi. En memnun olunan delta sanirsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet forumu araştırınca hepsinin ayrı birşeyi çıktı.s ne yapsam bilemiyorum
  • G2 derim ben neden derseniz
    G3 e göre avantajları:
    Sarzi kesinlikle daha iyi gidiyor (2k ekran sarzi sömürüyor adeta)
    İşlemcisi daha hızlı g3 den (2k ekranı kaldıramıyor işlemcisi hatta antudu testlerinde g2 daha yüksek puan alıyor)
    Kasa çatlağı sorunu var g3 un g2 de sadece gece fps düşmesi ve de gps sorunu var ama gps sorunu duzelebiliyor. Lolipop güncellemesi ile de gece kamera performansi düzelecek ki zaten lolipop ile düzeldiğini söyleyenler var.

G3 un avantajları
    Çift flash
    Lazer odaklama
    Açılabilir kapak
    Artırabilir hafıza 128 gb ta kadar
    3 gb ram 32 Gb lik modelinde
    4k video çekme

Ben g2 kullanıyorum çok memnunum. Günde 6 7 saat internette takilsaniz arama görüşme yapsanız . Hiç kullanmadan 4 5 saat telefon dursa sarzi rahat 1 gunu çıkarıyor.
    Ama sadece günde 2 3 saat internette takilsaniz arama konuşma yapsanız 1.5 gün gidiyor
    Sadece telefonu arama görüşme için kullanırsanız 2 2,5 gün gidiyor sarzi
    G2 kullanıcısı olarak hiç G3 u aratmıyor çok memnunum. Fakat telefon ısınınca daha çok sarz tüketiyor
    Su an havalardan dolayı sarzim daha az gidiyor. Ama çok uygulama yuklememden dolayı da olabilir. Telefonum 32 gb lik beyaz g2. 24.80 gb boş alan bırakıyor 32 gb lik modelinde size
    Skype den görüntülü konuşma yapılıyor
    Müzik ses kalitesi çok iyi
    Internet hızı çok iyi
    İnternette gram kasma yok

• yok hocam g2 düşünmüyorum açıkcası ama g3 de böle olunca soğudum başka telefonlara yöneliccem sanırsam. güvenemiyorum çünkü
  • G3 503 ve 504 kasalarda çatlama var mı özellikle kullanıcılar yardımcı olabilir mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.