Şimdi Ara

Kliksa Kapanıyormuş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kliksa nın bu hafta sonu eticaret tarafına son verdiği ve teknosa nın outlet kanalı olarak devam edeceği haberini okudum şimdi...

Yatırım alarak pazar olarak devam edecek deniyordu ancak yatırım onaylanmayınca sanırım vazgeçtiler.

Hayırlısı olur inşallah.

KlikSA Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan tüm çalışanlara sabah aşağıdaki maili göndermiş.

"GÖNDERİLEN MAİL HUKUKİ OLARAK ÖZEL BİLGİ OLDUĞUNDAN SIKINTI OLMAMASI İÇİN KALDIRILMIŞTIR."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borasen -- 11 Ocak 2016; 14:53:35 >

• Bence bu son zamanlardaki kapanmaların tüm sebebi N11. Piyasaya cidden damgasını vurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 11 Ocak 2016; 12:46:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 gerçekten iyi bir e-ticaret kanalı.
  • n11i neden herkes begeniyor? orda yuzlerce farkli satici yok mu gg seki gibi? nasil guveniyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gereksiz rekabet..
  • N11 iyi ama rakipleri teker teker batınca o eski kampanyaları mumla ararız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

n11i neden herkes begeniyor? orda yuzlerce farkli satici yok mu gg seki gibi? nasil guveniyorsunuz?

Asıl bu tarz siteler daha güvenli hocam. Ürünü beğenmeyince basıyorsunuz iadeye hallediyorsunuz. Başka siteden alsam müşteri hizmetlerine iadeyi kabul ettiren kadar canım çıkıyor. Yada mesela biri kötü yorum yapınca okuyup başka bir satıcıdan alabiliyorsun. O yüzden satıcılarda kötü yorum almamak için verebilecekeri en iyi hizmeti veriyor. Hepsiburada, kliksa v.b. sitelerin kötü yorumları yayınlamadığı bile biliniyor.

Daha da kötüsü PC Depo örneği. Bir anda batıp kullanıcıları mağdur ediyorlar. Millet parasını geri alabilmek için o kadar uğraştı. N11 ise satıcıyla aranda bulunan bir sistem sadece. Sen onay verene kadar para satıcıya bile gitmiyor.

Daha da artar bu örnekler. Yani asıl diğer siteler tehlikeli.

• Kliksadan 2 adet tv aldım ama genel olarak gittigidiyor ve n11i kullanıyorum aynı ürün farklı fiyatlar
  • N11 nere iyi arkadaş. N11 gittigidiyor gibi farklı kullanıcıların satışını yaptığı bir yer. Ayrıca satıcıyla bir sorun yaşarsanız N11 kesinlikle yardımcı olmuyor, satıcıyla çözün diyor. O kadar reklam göz boyama. Açın sikayetvar.com'u bakın.
  • fiyatlarda düşüş olabilir takip etmek lazım.
  • Kliksa iyidi bence. 130 TL ye skechers almıştım. 180 TL ye İsviçre yapımı safir camlı saat almıştım. Guzel di bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.