Şimdi Ara

Klima borularin bukulmesi ve duzeltilmesi hakkinda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba degerli forumdaslar. Klima ustalarindan ve klima hakkimda bilgi sahibi arkadaslarimdan yardim istiyorum. Elimde amcor ac 7200m mobil klimam var ve projemde kullanilmak uzere satin aldim. Klimanin motor unitesine hic dokunmadan sadece evoporatorun yerini degistirmek istiyorum yani ustunde dururken yanina almam gerekiyor. Kondensor cikisinda sivilastiriciya benzeyen kucuk hazneden ince yuksek basinc boru var yaklasik 1 metrelik. Onu kirmadan bukebilirim duzeltebilirim sorum yok fakat evoporator cikisi kompresore giden bakir boru 1 metreye yakin ama 4 adet 90derece ile bukulmus halde duruyor. 90 derecelik bukulmus yerleri kirmadan herhangi bir teknik ile duzeltilebilirmi?

Kirildi farzedelim icindeki r407c gazi buharlasti gitti. Kirilan borunun ayni uzunlukta yapilip uygun sekle sokulup kaynatilip tekrar 440gram r407c gazi basilarak kullanilabilirmi? Gaz basilan yerin ucu kaynatilmis fabrikada. Onu klimacilar ucuna rakor takip gaz basabilirmi?

Bilgili arkadaslardan degerli cevaplarinizi bekliyorum, hayirli forumlar diler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylediklerinizin hepsi olur lakin ehil olmak gerekir. İşin bu kısmı, forum bilgileri ile halledilebilecek boyutta değil maalesef.
  • Oturdugum şehirde bir klimacı buldum, yardımcı olucak. Kaynak işleri ve gaz basma işleri var :) Benim yapabileceğim tek şey evoporatorun yerini belirleyip sabitlemek. geri kalan klimacıya kalcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.