İzmir çok sıcak (tabi ki dünyanın en sıcak yeri değil fakat gereğinden fazlasıyla sıcak) ve benim ders çalışmam lazım yalnız bu sıcaklıkta olmuyor. Acilen klimaya ihtiyacım var akşam 11 den önce nefes almam lazım. Neyse yakınmayı geçelim odamın büyüklüğü 20m*2 . Apartmanın yalıtımı fena değil bana bir iki tane klima önerisinde bulunabilirseniz çok sevineceğim
Kışında kullanılacakmı, bütçe ne kadar.
kışın kullanılmıyacak 800-1500
slm beyler hazır konu açılmışken
odama ufak klima almak istiyorum fakat hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim.
odam oldukça küçük yani abartılı bişeye ihtiyacım yok tek vantilatörüm var ve gece hiç bir işe yaramıyor çatı katı olduğu için odam cehenneme döndü.
elektrik tasarrufu yapabilen sadece geceleri uyurken kullanabileceğim önerebileceğiniz ürünler varmıdır ? birde dış üniteli mi almalıyım yoksa dış ünitesizmi hiç bilmiyorum farkları ne oluyor.
kışın kullanmam ankaradayım en üst katta ev.
up
quote:
Orijinalden alıntı: cehennem23
İzmir çok sıcak (tabi ki dünyanın en sıcak yeri değil fakat gereğinden fazlasıyla sıcak) ve benim ders çalışmam lazım yalnız bu sıcaklıkta olmuyor. Acilen klimaya ihtiyacım var akşam 11 den önce nefes almam lazım. Neyse yakınmayı geçelim odamın büyüklüğü 20m*2 . Apartmanın yalıtımı fena değil bana bir iki tane klima önerisinde bulunabilirseniz çok sevineceğim
mbirolu ara york inverter klimayı gözü kapalı al uygun cihazdır 05442375778
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme