İkinci el klima bana her daim risk geliyor. Sök tak sırasında gaz kaçtı mı içinde yeteri kadar var mı bilinemiyor. Şansa ne çıkarsa. |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3036. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
25 m2 salon için 12'lik yeterli olur mu? Yoksa 14 lük klimalar mı yönelmeliyim? 18 lik büyük gelir deniliyor gereksiz elektrik harcayacağı söyleniyor. Arakat Daire sadece soğutma için kullanılacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar evimizin salonu için 12.000'lik klima arıyorum. Oturduğum yerdeki klima satıcılarıyla iletişim halindeyim.
Bir tanesi aşağıdaki marka ve montaj dahil fiyatları önerdi. Tam model adları yazmadı, marka ve BTU olarak yazdı. Bu markalardan daha önce sadece Viessmann'ı duydum. Diğer markalarla ilgili yorumlarınızı merak ediyorum. Ayrıca fiyat olarak nasıllar sizce?
Midea 12.000 BTU 28.000 TL
Ecotherma 12.000 BTU 27.000 TL
York 12.000 BTU 27.000 TL
Viessmann 12.000 BTU 29.000 TL
-
Bu listeden midea mantıklı geldi bana.
Ama başka markalara da bakabilirsiniz. Montajları zaten ücretsizdir ( istisna satıcılar var dikkat edin) .
-
12.000 BTU yeterlidir. @Juart
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2B368FA6 -- 14 Kasım 2024; 18:44:21 > -
Servisi aradım 2.800 TL kurulum ücreti istedi, sizin yazınızdan sonra da biraz soğudum :) Gree Pular klimanın sıfırı 43 bin, bir şahıs ikinci el garantili sıfır gibi aynı klimayi 30 bin TL ye bırakıyordu, kurulum ücretini de düşüp 30 bin TL ye mal etsem iyi olur diye düşünmüştüm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Windsor 182 A++ 18000 BTU Duvar Tipi Klima Hb de 23.999 spariş verdim. Nasıl klimadır ısınmada yeterli olur mu, kullanan var mı
hocam midea nerde 28.000 link verme şansın var mı
-
çöp. yol yakınken iptal edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 15 Kasım 2024; 9:45:18 > -
Kulladınız mı ne gibi sorun var?
Hocam link değil. Oturduğum bölgedeki klimacıyla iletişime geçtim o bana gönderdi fiyatları.
-
İklimsa'nın ürünleri nasıldır hocam?
-
bayiden daha uyguna alabiliyoruz o zaman ?
-
İptal ettim, 30bine kadar 18btu ne önerirsiniz?
kac m2 alanda kullanacaksınız?
-
24binliğini arkadaşım aldı iade edene kadar göbeği çatladı tüketici hakem heyetiyle vs çözdü 6 ay sonunda. 20m2 alanı ısıtamıyordu 30 dk çalışıp 45 dk defrost yapıyordu dış sıcaklık 5 derece iken. üst frekanstan hiç çıkmıyordu ve yanlış hatırlamıyorsam faturasına +3.000 tl geldi 2 ay boyunca.
-
Selam bro tanıdınmı ? Bosch yerine Daikin Shira Plus 7.000 BTU aldım.
Gree 12.000 BTU iade aldılar onun yerinede Daikin Zeta Shira Plus 12.000 BTU aldım daha gelmedi.
-
İllaki 18.000 olacaksa TCL 18.000 BTU alabilirsiniz. Tek şart önce servis olup olmadığını kontrol ediniz.
-
tanımaz olur muyum :) iade almaları gayet iyi ben almazlar diye düşünüyordum. emiş üstüne kaç derecede bu üflemeyi yapıyor termostatı emiş bölümüne koyup diğer probu aynı şekilde üflemede kalsın. aep 12 lik emiş+12 derecede 300 kwlarda çalışıyor altına inmiyor :)
zeta shira ayrı bir dünya hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 15 Kasım 2024; 11:24:58 > -
Merhaba Arkadaşlar salon tipi klima için 42000 48000 btu önerilerinizi bekliyorum
Keşif yapıldı Trifaze elektirk tesisatımız var.
şimdiden teşekkürler
Eca
Vestel
Fujiplus
Baymak
https://www.idefix.com/baymak-salon-tipi-48-fsa-48000-btu-inverter-klima-p-1075906
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedoa -- 15 Kasım 2024; 11:40:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X