Tekrar merhaba bugun tavsiyeniz ustune iki adet 12lik midea xtreme save modelinden aldik. 21bin pesin,33bin kk 8taksit olarak.Umarim memnun kaliriz bakalim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3072. sayfa)
-
-
www.n11.comMidea Xtreme Eco AG2Eco-12NXD0-I 12000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/midea-xtreme-eco-ag2eco-12nxd0-i-12000-btu-duvar-tipi-inverter-klima-20121045?magaza=argemekanik-klimawww.n11.comMidea Xtreme Eco AG2ECO-09NXD0-I 9000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/midea-xtreme-eco-ag2eco-09nxd0-i-9000-btu-duvar-tipi-inverter-klima-31564758?magaza=argemekanik-klima
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pet_Bardak -- 30 Ocak 2025; 23:56:54 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Montaj Bedeli Hariçtir
Bakır Boru Seti Hariçtir
Dış Ünite Lee Konsol (askı ayakları) Hariçtir
-
O linkleri bende gordum , ben fabrika satis magazasindan aldim direk yani yetkili bayiiden ,internetten de baktim ama en uygun fiyati bayiiye gidince bayiide bulabildim hemde daha guvenilir buldum serviside yine kendisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün bi arkadaş bayiyi telefonla aramış ama ona 49 demişler. Havalede güzel indirim vardı halbuki. Biraz araştırmak lazım günü gününe uymuyor bunların.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, kendi odam öncelikle soğutma için bir klima bakıyorum daha keşif yaptırmadım fakat odam fazla güneş alan bir oda değil toplam 10 metrekare varsa var 1 cephede balkon var güneş almıyor diğer cephede de 3lü pimapen var yani odanın 2 cephesi cam diyebilirim. Denizlide yaşıyorum yazları epey sıcak oluyor gün içinde 40 dereceyi geçiyor genellikle. Bu bilgiler ışığında 7000BTU bir klima düşündüm. Ufak bir araştırma sonucu şu ürünü buldum:
Klima olarak nasıldır bilmiyorum ama marka olarak arçelik sevdiğim bir marka siz ne düşünüyorsunuz neler tavsiye edersiniz eksisi artısı nedir ve isterseniz odanın krokisini de atabilirim cepheler ne yöne bakıyor bilmiyorum ama hem çevredeki binalardan hem de fazla güneş almadığından ötürü güneş odamı fazla ısıtmıyor diyebilirim bu arada ev dördüncü kat.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X