Bu konuda hiç bir bilgimiz olmadığını baştan söyleyeyim. Diğer yardım başlıklarını biraz okudum ama tam bizim ihtiyacımıza yönelik bir cevap bulamadığımdan dolayı bu başlığı açma ihtiyacı hissettim. Şirkette 25-30 metrekare bir odada 5 kişi çalışmaktayız. Bir tane klimamız var yaklaşık 5-6 senelik. Soğutma bakımından bir sorunumuz yok ama içeride oksijen sıkıntısı çekiyoruz. Bundan dolayı içeriye hava verecek bir alet arıyoruz. Klimayı mı değiştirmemiz gerekiyor yeni bir alet mi gerekiyor bu konuda da pek bi fikrimiz yok açıkçası. Bugün konudan anlayan bir elemanı şirkete çağırdık gelecek ama varsa sizin tavsiyelerinizi de duymak isterim. Normalde ara da bir camları açsak sorun olmaz ama içerideki bazı arkadaşların polen alerjisi olduğundan onu da yapamıyoruz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Standart tarz bildiğimiz Klimalar taze hava almazlar dışarıdan.Sizin yapmanız gereken çift taraflı çalışan aspiratör almanız ve polen sıkıntısı olan arkadaş içinde bir hava temizleme cihazı.Kliam çözüm olmaz.
electranın bir modelinde dışarıdan temiz hava çektiğini söylediler. cihazın üzerinde kalın bir boru ve motor takarak bu işi çözmüşler. Mbirol üstadın bilgisi vardır bu konu da ama herhalde randıman sorunu mu var cihazda.. kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: erdi28
electranın bir modelinde dışarıdan temiz hava çektiğini söylediler. cihazın üzerinde kalın bir boru ve motor takarak bu işi çözmüşler. Mbirol üstadın bilgisi vardır bu konu da ama herhalde randıman sorunu mu var cihazda.. kolay gelsin
Bir dönem böyle bir model gelmişti ,şuan varmı bilmiyorum ,ama çok kullanışlı değildi.Lavobo hortumu kalınlıgında 30-35 mm çapta bir boru ile dışarıdan taze hava alıyordu.Tabi bakır boru ile birleşince bayağı bir kalınlık oluyor ve her zaman kullanımı mümkün olmuyor.Pek tutmadı bu sistem diyebilirim.Birde dış hava sıcaklıgı çok artığında kliamnın veriminide düşürüyor taze hava,bunlarıda hesaba katmak lazım tabiki.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme