Şimdi Ara

Klima yer değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garantisi devam eden mitsubishi elektrik klimam var izmirdeki evden sökülüp manisadaki eve takılacak yetkili servis bu iş için ne kadar talep ediyor bir de izmirdeki servis manisaya takar mı yoksa manisada tekrar yetkili.servisle irtibata mı geçmem gerekir arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• giftt kullanıcısına yanıt
    İzmir'de yetkili servise söktürüp Manisa'da tekrar yetkili servise montaj yaptırmalısınız.Biraz tuzlu olur ama İzmirdeki servisin çok bir ücret talep edeceğini sanmıyorum,sökme işi sıkıntılı değil zira...Ama Manisadaki 150 lira gibi bir ücret alır gibi,yanlış hatırlamıyorsam bosch benden 150 lira almıştı geçen sene..Biraz pazarlık gücünüze kalmış,ama Mitsubishi de ondan geri kalmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluminense -- 26 Aralık 2014; 21:53:19 >
  • Hakikaten tuzlu olacak galiba garantisi bitmiş olsa yaptıracak insan çok da garantiyi bozmayalım diyorum 200 lira için daha 1 buçuk senelik klima

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti müşteriyi ve "servisi" korumak için var:)
    Mitsubishi için mecburen değer 150-200.
  • giftt kullanıcısına yanıt
    Garantiyi 2 yıl diye biliyorum..Eğer öyleyse sizin kalmış 6 ayınız..Bence yetkili servis seçeneğini bir daha düşünebilirsiniz,50-100 lira için risk almam diyorsanız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.