Şimdi Ara

klimada buzlanma soğutmada sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar benim söyle bir sorunum var

Klimayı çalıştırıyorum tam soğutmuyor bakıyorum klimanın yarısından soğuk hava geliyor yarısından normal hava biraz derece düşürünce dış ünütedeki ince boru buztutuyor klimanın içi ünütesindede buzlanma oluyor içeriye damla damla su atmaya başlıyor bunun sebebi nedendir acaba bilgisa olan varsa sevinirim tşkler...

• Klimayı söktürüp güzelce bir temizlettirip bakım yaptırman lazım. Ondan sonra gazını da bir kontrol ettirt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhsint

Mrb arkadaşlar benim söyle bir sorunum var

Klimayı çalıştırıyorum tam soğutmuyor bakıyorum klimanın yarısından soğuk hava geliyor yarısından normal hava biraz derece düşürünce dış ünütedeki ince boru buztutuyor klimanın içi ünütesindede buzlanma oluyor içeriye damla damla su atmaya başlıyor bunun sebebi nedendir acaba bilgisa olan varsa sevinirim tşkler...

Muhtemelen cihazınızda gaz kaçağı var ondan kaynaklıdır bu servisinizi arayın.
  • teşekkürler evet dediğiniz gibi borunun birisi çatlamış ordan gaz kaçırıyormuş gelip yaptılar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsint -- 3 Kasım 2011; 12:56:08 >
  • sonuç ne oldu hocam ? değişiklik var mı ? boruyu düzelttiler de , gaz bastılar mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    termostatik vana ısınma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Kışın Klima İle Isınma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.