Bildirim
KLİMASI EN İYİ SOĞUTAN BİNEK ARAÇ HANGİSİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Mercedes-Benz CLS 65 -
Bunu soylemek cok zor.Butun arabalara bınıp denemek gerekır.Mantıklı bır secım yaparsak mıtsubıshı nın arabaları dıcem sonucta normal klıma da uretıyorlar herhalde bu konuda tecrubelerı vardır -
Ben CLS nin klima sogutmasından pek memnun degildim.
Bugune kadar en cok hosuma gıden sogutmaya sahip araç Mercedes S350 Long
BMW Z4 -
AMA KONUT SEKTÖRÜNDE ÇOK BAŞARILI OLDUKLARINI BİLİYORUM MUTSIBISHI NIN AMA ARABALARDA KULANDIKLARI KLİMA KONUSUNDA HİÇ BİR FİKRİM YOK -
quote:
Orjinalden alıntı: rochss
Bunu soylemek cok zor.Butun arabalara bınıp denemek gerekır.Mantıklı bır secım yaparsak mıtsubıshı nın arabaları dıcem sonucta normal klıma da uretıyorlar herhalde bu konuda tecrubelerı vardır
-
hepsi soğutur sonuçta sen son ayarında aç yeter illa otomatik olmasına da gerek yok -
AMA BEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM MESALA ARABAMDAN ARABAMDA MEGANE 2 SEDANDI. BU YÜZDEN ARABAMI SATTIM -
2007 ibiza.soğutması mükemmel.daha son seviye nın yanından geçmedim klimanın hemen soğutuyor -
-18 derece verelim mi, 5 dakika tişörtle durabilene 10 kilo börek hediye edicem. -
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
-18 derece verelim mi, 5 dakika tişörtle durabilene 10 kilo börek hediye edicem.
bendede -16 var -
fu nky hiçbiyerini oynatmaz arabanın bi tek klimasını modifiye ettirir :) -
2000 Corolladaki klima soğutmasını daha hiçbir araçta görmedim -
quote:
Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
2000 Corolladaki klima soğutmasını daha hiçbir araçta görmedim
sen gel bakim, geç şöyle kabine -
sen sanırım bu megane 2 nin klimasıyla ilgili konuda açmıştın,
klima senin için önemli sanırım,
al 2000 motor bir araba,
şöyle klima kompresörü büyükce olanlardan -
Yeni Corollalar manyak soğutuyor. Bir de fan hızı müthiş. Fırtına esiyomuş gibi oluyor içeride. -
mercedes bmw falandır herhalde -
arkadaslar klima konusunda yanildigimiz bir nokta var sanirsam...
dis hava sicakligi kac derece ise gerek evde gerek arabada klima o dereceden 8 derece dusuk degere ayarlanmalidir. )tabi dijital klima bulunmayan araclarda bu durum zor...) misalen dis hava sicakligi 32 derece iken arac icerisi asgari 24 derece olarak ayarlanmali. daha fazla bir sicaklik farki cok ciddi rahatsizliklara sebep olabilir.
klima performansindan memnun olmayan arkadaslar sanirim dis ortam sicakligi 38 derece iken 21 dereceye ayarliyor olsa gerek...
edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayi terbiyecisi -- 11 Temmuz 2008; 0:25:47 > -
Fazla soğutmasına gerek yok hemen hemen her arabanın klimasından memnun kalırsın eger bir ğroblem yoksa. -
quote:
Orjinalden alıntı: rochss
Bunu soylemek cok zor.Butun arabalara bınıp denemek gerekır.Mantıklı bır secım yaparsak mıtsubıshı nın arabaları dıcem sonucta normal klıma da uretıyorlar herhalde bu konuda tecrubelerı vardır
alın size süper bir bakış açısı
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
2000 Corolladaki klima soğutmasını daha hiçbir araçta görmedim
|
Benzer içerikler
- ford focus kronik sorunlar
- nissan micra hangi modeli tutuluyor
- land rover freelander 1.8
- mercedes c200d yorumları
- fluence yorumlar
- togg satış rakamları
- renault logan
- byd han
- golf 7.5 hangi yıllar
- bayiden sıfır araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X