Şimdi Ara

Klipsch ev sinema sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar , soyle bir sustem kurma asamasindayim sizce film izleme acisindan basarili olur mu ?

Front :Klipsch RF 35
    rear :Klipsch Rs 7
    Center : rc 35
    sub : jbl e250
    avr yamaha Rx-v 1600

yorumlarinizi bekliyorum. birde her hangi bir ekleme yada yazilan kolonlara alternatif yada daha iyi olucagini dusundugunuz birseyler varsa lutfen yazin.

• mükemmel bir sistem olur ama sesi rahatca açabilecekmisiniz. O subwoofer zıplatır ortalığı
  • valla acabilcegimi sanmiyorum ama maksadim zaten cok ses acmak degil , temiz net bir home theater sistem.
    sub icin cok buyuk diyorsaniz daha kucuk birsey mi aliyim sizce ?

baska bir avr almami onerirmisiniz yoksa yazmis oldugum iyimidir ?
  • A/V olarak marantz 5600, Sub olarak Wharfedale Sw-380 alınabilir.Diğer bileşenler iyi.
  • KillForYou hocam yanlis anlama ogrenemek icin soruyorum. Neden Yamaha 1600 yerine Marantz 5600'u oneriyorsun. Ben de arkadas gibi sistem kurma asamasindayim ve Yamaha 1600'u dusunmustum hep. Netten ozelliklerine baktigimda Yamaha HDMI, Video Upconversion, THX gibi ozellikleriyle daha ondeymis gibi duruyor. Tabi burdaki dukkanlar fazla cesitli olmadigi icin ikisini de yan yana dinlemedim. Dinle, Marantz'in farkini anlarsin diyorsan o zaman baska tabi. Saygilar.
  • bu denon 3806 yi cok fazla met etmeye basladilar, sanirim opsiyonlarimi o yonde degistirsem iyi olucak.
    Denon 3806 nin satis fiyati 3.700 ytl civari. bu paraya deger mi sizce ?
    yada ayni verimi daha ucuz baska bir modelde alabilirmiyiz. artik tam karar verme asamasina geldim. son fikirleriniz benim icin cok onemli
    rearlara klipsch rs 7 yerine rf 15 sizce nasil olur ?
  • Frontları değiştirerek sub almana gerek kalmayabilir. Ben öyle kullanıyorum şahsen. Eğer ki subwoofer alacaksan JBL den şaşma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EV SİNEMA SES SİSTEMLERİ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Istanbulda klipsch ve jbl i dinleyebilecegim uygun fiyata alacagim bir kac yer onerirmisiniz?

ozellikle klipsch i nerden alabilecegim konusunda hic bir fikrim yok.

yardimlarinizi bekliyorum.
  • sanki bu sistem geçen bir arkadaşa önerdiğim sistemin aynısı

hayırlısı olsun ... bu ürünleri doğubank ta bulabilirsin ... ya da ankara da karum iş merkezinde
  • Hala avr konusunda kararsizim,
    Rx-v1600 yazmis oldugum hoparlorlere gercek anlamda besliyebilcek mi yoksa daha ust modelleri mi goz onunde bulundurmaliyim
    yani denon 3806 yada rx-v 4600 ikiside asagi yukari 4000 ytl civarinda.

beni bu dertten kurtaricak biri varmi oralarda ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: technician77

sanki bu sistem geçen bir arkadaşa önerdiğim sistemin aynısı

hayırlısı olsun ... bu ürünleri doğubank ta bulabilirsin ... ya da ankara da karum iş merkezinde

dogubankta bulunmasi bir yana, oraya pek guvenim yok benim, ordan zamaninda aldigim playstation durum dururken bozuldu 1 ay sonra adamlar onu bile kabul etmedi. Garantisiz is yapiyolar.gerci cok uzun zamandir ordan birsey almadim. Hala oylemi bilemicem. Bu konuda ne dusunuyorsun technician77

urunu alabilcegim baska bir yer onerebilirmisin ?

• haklısın orada ki esnafın %80 ni öyle... ilgisiz,alakasız terbiyesiz insan çok.ama tabi istisnalarda yok değil ...

bence gidildiği zaman iyice dolaşıp öyle alışveriş yapılmalı ...
  • ersen yamaha 1600 ile o cihazları beslersin arkadaşım.
  • Arkadaslar , klipsch in Turkiye distributoru ile konustum ve soylediklerine gore artik rf 35 uretilmiyor ve ellerinde yok, onun yerine synergy f3 teklif ediolar ancak o rf 35 e gore daha basit bir kolon. Ayrica center icinde rc 35 de artik yok ve onun yerine syngery nin bir tane center hoparlorunu oneriyorlar ki o da daha basit bir kolon. Son olarak ellerinde rs 35 varmis.
    Neyse sonuc olarak sormak istedigim acaba bu dogru mu yoksa ellerinde yok diye mi ole soyluyorlar ve bana rf 5 i onermeye kalktilarki onun frontlari sirf 1700 euro ymus.

simdi sizin bildiginiz baska bir satici varmidir istedigim kolonlari bulabilcegim bir yer.
    Yani rf 35 rc 35 rs 35 ve.
  • Üretici sitesinde yazdığına göre RC-35 üretilmiyormuş artık, doğru bilgi.

Ben de bir merkez hoparlör arayışı içindeyim. Klipsch'in RC-52 ve C-3 modelleri aradığım şeyler gibi duruyor ama haklarında henüz pek bilgiye ulaşamadım (Review açısından). İlki 2006 serisi, diğeri 2004 yılından. Bunlara bakabilirsin, listendeki AVR'nin çıkışlarına uygun değerlerde.

Bu arada subw. olarak E250'yi pek önermem, özellikle yüksek volumlerde sesi uzatıyor ve uğultu yapıyor. "Temiz ve derin bas" vermiyor, benim dinlediğim kadarıyla ve görüşüme göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 10 Ekim 2006; 17:25:13 >
  • Valla ben dinlemedim c-3 u ama rc 35 den daha kotu oldugunu soylediler bana.
    o yuzden sogudum acikcasi adamlarin bana vermis oldugu serinin fiyatlarina bir bakin

1. RF-5.................... 1.700 €URO
    2. RC-7.................... 845 €URO
    3. RS-7.................... 1.050 €URO

bu fiyatlar cok abarti. acaba bunlari daha ucuza bir yerde bulabilirmiyim ?
    ayrica boyle bir kolon systemi alirsam buna uygun nasil bir avr onerirsiniz.
    lutfen 1500 euro civarinda birsey olsun

birde
    RS-35 İSE STOKLARDA MEVCUT OLUP FİYATI 630 €URO
    2. SYNERGY F-3 CHERRY : 845 €URO (KDV DAHİL)

RF-5 Specifications

frequency response 34Hz-20kHz ±3dB
    power handling 150 w max continuous (600 w peak)
    sensitivity 99dB @ 2.83 volts/1 meter
    nominal impedance 8 ohms
    crossover frequency 2500Hz
    tweeter K-119-KB 1" (2.54cm) Titanium dome compression driver
    high frequency horn 8" square 90°x60° Tractrix® Horn
    woofer Two K-1083-SB 8" (20.32cm) Cerametallic® cone / cast polymer frame
    enclosure material MDF
    enclosure type Bass reflex via rear-firing port
    input connections 2 sets of binding post speaker terminals
    dimensions 41.5" (106.2cm) x 9" (23cm) x 14.5" (37cm)
    weight 60 lbs. (27.2kg)
    finishes Cherry, Black wood veneer

birde sunlar var

Front Sepakers : F-3 ............................................................................................................................... 845 €URO
    Surround Speakers : RS-35 .......................................................................................................................... 630 €URO
    Center Speaker : C-3 ( RC-35 daha iyi ama artık üretilmiyor.) ..................................................................... 320 €URO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersen79 -- 10 Ekim 2006; 18:08:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.