Bildirim
klipsli gözlükler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Camları ne alemde
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben Emporio Armani’nin klipsli gözlüğünü kullanıyorum. Klipsiz hali gözümde çok kaba durduğunu düşünüyorum. Onun nedeninde eski kullandığım Ryban gözlüğümün daha küçük olmasıydı.
İmkanın varsa kesinlikle Emporio Armani’yi öneririm. 2 adet klips seçmeği mevcut.
Önerir misin soruna yanıt olarak numaralı gözlük kullananlar için kesinlikle öneririm. Ben uzun yıllar lens kullandım ve şimdi lens kullanmam yasak olduğu için güneş gözlüğü kullanamıyorum görmediğim için. Arkadaşımın önerisiyle aldım keşke daha önce alsaydım diyorum. -
Hayır çünkü her gözlüğün boyutları farklıdır. Aldığın gözlüğün üstüne koyduğunda birebir denk geliyor. Mıknatısla yerleştirdiğinde gözlüğün üstünde klipsi dışarıdan biri farketmesi imkansıza yakın.
Merak ediyorsan YouTube’a yaz videosunu izleyince anlayacaksın. -
Buna benzer birşey denedim.İnan kullanmak istemezsin orantısız taşan bir çerçeve şeklinde.Numaralı gözlüğe çıkar tak şeklimde siyah filtre sticker yapılsa mesela 50 kullanım gibi ucuz fiyata güzel olurdu ama yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle birşey olsa bedava verseler kullanmam zaten.
Göz sağlığın için dandik klipler kullanmamanı öneririm. bende bu forumdan birine sordum o arkadaş iki marka söyledi klipsin kalitesi hakkında Empori Armani ve Slazenger markalarını rahatlıkla alabilirsin dedi bende gittim Emporio Armani aldım kesinlikle memnunum tavsiyede ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X